Λεβέντης από τα παλιά, με απειλές και βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Γιώργου Καρρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί έπειτα από πολυετείς αγώνες να εξασφάλισε μια θέση στο κοινοβούλιο παρουσιάζοντας με την πάροδο των χρόνων ένα προφίλ λιγότερο γραφικό και επιθετικό, φαίνεται ωστόσο ότι οι εξελίξεις στο κόμμα του τον αναγκάζουν να θυμηθεί τον παλιό εαυτό του.

583d526f1dc524a8348b459e

Στο πλαίσιο αυτό, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 και κληθείς να σχολιάσει την αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων του βουλευτή Γιώργου Καρρά, ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, δίνοντας στον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του, διορία τριών ημερών ώστε να παραδώσει την έδρα του. Διαφορετικά, όπως είπε «για εμένα πέθανε!».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο Καρράς έπρεπε να αφήσει την έδρα του, έχει διορία τρεις ημέρες. Εάν εντός τριημέρου δεν παραδώσει την έδρα, για εμένα πέθανε». Και συμπλήρωσε: «δέχτηκα μαχαιριά πισώπλατη από κάποιον που εμπιστεύτηκα. Δεν θα αφήσω την έδρα. Η έδρα ανήκει στο κόμμα. Ο κ. Καρράς έκανε λαθροχειρία. Γυρνάει αριστερά και δεξιά και λέει ότι αυτός με ανέδειξε».


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη