Newsroom

Newsroom

Λαζόπουλος: Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, αλλά από αυτόν που σπέρνει λάθος πληροφορίες και τρόμο (video)

Σκληρή κριτική από τον Λάκη Λαζόπουλο για τη διαχείριση της πανδημίας

1833814

Τις διαφωνίες του με την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας εξέφρασε ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα καινούρια επαγγελματικά του βήματα στάθηκε όμως ιδιαίτερα στο θέμα της αντιμετώπισης του κορονοϊού και στα εμβόλια.

«Σίγουρα έχει περιοριστεί η ελευθερία του κόσμου. Δεν αντέχει κανείς αυτή την αβεβαιότητα. Γίνονται λάθος χειρισμοί. Δημιουργείται μία ασάφεια στον κόσμο και αυτό δημιουργεί έναν φόβο. Σου λένε ότι στους κλειστούς χώρους θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι και παράλληλα διαβάζεις ότι στο Ισραήλ, το 90% που μπαίνουν στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι. Υπάρχει μια πληροφόρηση που δεν μπορεί να ισορροπηθεί μέσα στο μυαλό του καθενός», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε:

«Την πρώτη περίοδο της πανδημίας είχαμε έναν άνθρωπο, υπήρχε μόνο ο κ. Τσιόδρας. Τώρα κάθε κανάλι έχει τους δικούς του. Ο φόβος αυτός δεν θα ξεπεραστεί με πίεση. Ο Έλληνας θέλει να αποφασίζει μόνος του. Ευτυχώς ή δυστυχώς, πρέπει να περιμένουμε όλα τα ζώα του δάσους να φτάσουν στο τέρμα. Δε θα επιτύχουμε το τείχος ανοσίας. Πιστεύω ότι η μάσκα θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια να φύγει από τη ζωή μας. Από την αρχή δεν ήταν μια εύκολη ιστορία. Μπήκαμε σε έναν αιώνα επιδημιών».

Σε σχέση με το ζήτημα των εμβολίων ο γνωστός καλλιτέχνης τόνισε τη διαφωνία του με το να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, όπως τα θέατρα, μόνο οι εμβολιασμένοι και σχολίασε:

«Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Πρέπει να συνυπάρχουμε. Φτάνουμε σε χαζομάρες. Δεν μας διχάζουν αλλά η πίεση δημιουργεί διχασμό. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει στο σώμα σου ότι θέλει. Εγώ εμβολιάστηκα με ό,τι συνέπειες έχει. Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, αλλά από αυτόν που σπέρνει λάθος πληροφορίες και σπέρνει τρόμο».

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…