Newsroom

Newsroom

Laverne Cox: Γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς κούκλα της ιστορίας!

«Ανυπομονώ να βρουν οι θαυμαστές την κούκλα μου στα ράφια και να έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν στη συλλογή τους μια κούκλα που έχει ως πρότυπο ένα τρανσέξουαλ άτομο» ανέφερε σε δήλωσή της.

laverne cox barbie 4

Για το γεγονός πως έγραψε ιστορία ως η πρώτη transgender Barbie της Mattel, η Αμερικανίδα ηθοποιός χαρακτήρισε την εμπειρία ως «σουρεαλιστική».

Μιλώντας στο περιοδικό People, η ηθοποιός του Inventing Anna  και του Orange Is the New Black του Netflix εξήγησε πώς η κούκλα είναι μια σημαντική νίκη για την LGBTQΙ κοινότητα εν μέσω του ανησυχητικού πολλαπλασιασμού των νομοσχεδίων κατά των τρανς ατόμων.

Συνέχισε περιγράφοντας πώς αυτό είναι «ελπίδα και δυνατότητα» για τα τρανς άτομα σε μια χρονιά όπου «πάνω από 250 νόμοι κατά των τρανς έχουν εισαχθεί στα νομοθετικά σώματα των πολιτειών σε όλη τη χώρα».

«Σε αυτό το περιβάλλον όπου τα τρανς παιδιά δέχονται επίθεση, θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί γιορτή των τρανς, αλλά και ένας χώρος για να ονειρεύονται, να καταλαβαίνουν και να τους υπενθυμίζεται ότι το τρανς είναι όμορφο», πρόσθεσε.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…