Newsroom

Newsroom

Λάρισα: Τι αναφέρει η Hellenic Train για το περιστατικό με τα τρένα

Η Hellenic Train επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και έχει ήδη ενημερώσει το Μέσο προκειμένου να αποκαταστήσει την ακρίβεια του ρεπορτάζ

202306281753209640

Η αναστάτωση που προκάλεσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο Μεζούρλο Λάρισας, στην θέα δύο αμαξοστοιχιών να βρίσκονται σε απόσταση μερικών μέτρων στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή, οδήγησε την Hellenic Train να προχωρήσει σε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά τις πληροφορίες που μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Λάρισα

Όπως αναφέρει η Hellenic Train, διαψεύδει το δημοσίευμα σε ιστοσελίδα της Λάρισας καθώς ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της «η αμαξοστοιχία 11599, έφτασε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Λάρισας και αποβίβασε τους επιβάτες προκειμένου να γίνει διπλή σύζευξη με την αμαξοστοιχία DZR 460.103-203, ώστε να μεταφερθεί, χωρίς επιβάτες, από την Λάρισα στην Θεσσαλονίκη. Η σύζευξη των συρμών δεν ολοκληρώθηκε για τεχνικούς λόγους και τελικά η αμαξοστοιχία DZR 460.103-203 αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη.

Η σύζευξη αμαξοστοιχιών αποτελεί πάγια επιχειρησιακή πρακτική όποτε απαιτηθεί. Οποιαδήποτε απόπειρα σύνδεσης αυτής της τυπικής επιχειρησιακής λειτουργίας με σενάρια διακινδύνευσης της ασφάλειας των επιβατών, είναι παντελώς αβάσιμη.

Η Hellenic Train επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και έχει ήδη ενημερώσει το Μέσο προκειμένου να αποκαταστήσει την ακρίβεια του ρεπορτάζ που παραθέτει».

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως