Newsroom

Newsroom

Λανθασμένη η πολιτική Μέρκελ λέει το 58,9% των Γερμανών

Κόλαφος για τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και την πολιτική που ακολουθεί για το ευρώ αποτελούν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της…

Κόλαφος για τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και την πολιτική που ακολουθεί για το ευρώ αποτελούν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας Der Handelsblatt. Το 58,9% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει ως λανθασμένη την πολιτική που ακολουθεί η κ. Μέρκελ έναντι 41,1% που τη χαρακτηρίζει ως ενδεδειγμένη.

Μάλιστα το το 41,7% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η πολιτική που ασκείται για την αντιμετώπιση της κρίσης καταστρέφει τη δημοκρατία στην Ευρώπη, ενώ συντριπτική είναι η πλειοψηφία εκείνων που τοποθετούνται υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τα θεμελιώδη ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ποσοστό 67,4%. Αντίθετοι στη μεταβίβαση εξουσιών στις Βρυξέλλες εμφανίζεται ποσοστό 35,3% ενώ αναποφάσιστοι δηλώνουν 23%.

Τέλος, οι Γερμανοί εμφανίζονται διχασμένοι για το αν καταφέρει η Αγκελα Μέρκελ να επιβάλει τις θέσεις της σε μεγάλο βαθμό κατά την αποψινή Σύνοδο Κορυφής, με το 36% να εκφράζει την εμπιστοσύνη του και το 35% να υποστηρίζει το αντίθετο.


Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…