Λάκης Λαζόπουλος: Αποχωρεί από την παράσταση «Προδοσία» - Τι έχει συμβεί

Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ηθοποιού

NewsRoom 17/09/2021 | 13:16

Την αιφνίδια αποχώρηση του από τη θεατρική παράσταση «Προδοσία», ανακοίνωσε ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο γνωστός ηθοποιός επρόκειτο να συμμετάσχει στο ανέβασμα του σπουδαίου έργου του Χάρολντ Πίντερ, μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου.

Η παράσταση θα ανέβαινε τον Οκτώβριο στο Θέατρο Βρετανία, και είναι άγνωστο τι θα συμβεί μετά την αποχώρηση του Λ. Λαζόπουλου. 

Το γραφείο Τύπου του ηθοποιού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Λάκης Λαζόπουλος δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση “Προδοσία”, του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους.

Ζητά συγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου».

Σημειώνεται, πως το τελευταίο διάστημα ο δημοφιλής ηθοποιός πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, την οποία ο ίδιος είχε συσχετίσει με τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού.

Χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος είχε δηλώσει για αυτό το περιστατικό: «Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. 

Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου»