Λαφαζάνης:Κυβέρνηση που καταποντίζεται δεν διασώζεται από ανασχηματισμό

Την πεποίθησή του ότι ο ανασχηματισμός δεν πρόκειται να βοηθήσει ουσιαστικά την κυβέρνηση, εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Ουδέποτε…

lafazanhs 0

Την πεποίθησή του ότι ο ανασχηματισμός δεν πρόκειται να βοηθήσει ουσιαστικά την κυβέρνηση, εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ουδέποτε είδα κυβέρνηση που καταποντιζόταν να διασώζεται από ανασχηματισμό, ο ανασχηματισμός φέρνει μόνο εφήμερες αλλαγές το κλίμα», επισήμανε στον ΣΚΑΪ, ο Kοινοβουλευτικός Eκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε ένα ασφυκτικό νεοφιλελεύθερο πολιτικό πλαίσιο και είμαστε υπό νεοαποικιακοκρατική κηδεμονία με τρόικα και μνημόνια… Είναι δύο παράγοντες απαγορευτικοί έστω και για τροποποιήσεις των υπαρχουσών πολιτικών, ο ανασχηματισμός δεν μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο» υποστήριξε το στέλεχος της Κουμουνδούρου.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις ευρωεκλογές, διαμορφώνει ήδη νέο πλαίσιο και στην Ευρώπη, για τις διαπραγματεύσεις για το χρέος. «Φανταστείτε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία πόσα θα αλλάξουν και στην Ευρώπη. Εκτίμησε δε ότι έρχεται νέα λεηλασία μισθών και συντάξεων.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…