Newsroom

Newsroom

La Liga: Ο Μαρσέλο λύτρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε ο Μαρσέλο «λύτρωσε» την Ρεάλ Μαδρίτης.

5904e1f31dc524cf528b45d6

Οι «μερένγκες» με το γκολ του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ στο 86΄ πήραν πολύ μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Βαλένθια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ήδη ξέφυγαν με 3 βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα, που παίζει αργότερα με την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Βαρκελόνης, κι ακόμη κι αν κερδίσει ναι μεν οι δύο ομάδες θα ισοβαθμίσουν στην κορυφή, αλλά η Ρεάλ έχει ένα ματς λιγότερο (με την Θέλτα στο Βίγκο).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 27΄, «έγραψε ιστορία» για μία ακόμη φορά. Το τέρμα που πέτυχε ήταν το νούμερο 367 στην Primera Division σε 483 παιχνίδια με τη «βασίλισσα» και χάρις σε αυτό ο Πορτογάλος σταρ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της «Γηριάς Ηπείρου» (Αγγλία, Γαλλία), ξεπερνώντας τον Τζίμι Γκριβς, ο οποίος είχε πετύχει 366 τέρματα σε 528 αναμετρήσεις με τις φανέλες των Τσέλσι, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ!

Ένας ακόμη παίκτης, όμως, «έλαμψε» στο ματς της 35ης αγωνιστικής τoυ ισπανικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον γκολκίπερ των «ωυχτερίδων», Ντιέγκο Άλβες, ο οποίος στο 57΄ απόκρουσε το πέναλτι του Ρονάλντο και πλέον διατηρεί το απίστευτο ρεκόρ των 25 αποκρούσεων σε 52 πέναλτι (48%) μέχρι τώρα στην καριέρα του.

Στο 82΄ ο Παρέχο «πάγωσε» προσωρινά το Σαντιάγκο Μπερναμπέου ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλλά ο Μαρσέλο στο 86΄ χάρισε την νίκη στους γηπεδούχους.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη