Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας εξεπικρατώντας του Πλατανιά με 3-0 (0-0 η πρώτη αναμέτρηση στα Περιβόλια) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

58b730811dc524527c8b45a8

Μετά τον Παναθηναϊκό, η Ένωση έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται στους «4» της διοργάνωσης και, πλέον, απομένουν άλλες δύο θέσεις που θα γίνουν γνωστές αύριο μετά τις ρεβάνς, ΠΑΟΚ-Ξάνθη (2-1 το πρώτο ματς) και Ατρόμητος-Ολυμπιακός (0-0).

Η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Πλατανιά κρίθηκε από την απόφαση του διεθνούς διαιτητή, Αναστάσιου Σιδηρόπουλου, να δώσει πέναλτι υπέρ της Ένωσης στο 12΄ και να αποβάλλει τον Μπανανά. Από τα ριπλέι δεν φαίνεται ξεκάθαρα εάν υπάρχει παράβαση πάνω στον Μάνταλο, ωστόσο, και να συνέβη κάτι τέτοιο ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός προσπαθεί να μαζέψει το πόδι του και δεν έχει πρόθεση να ανατρέψει τον αρχηγό των «κιτρινόμαυρων», αλλά να διώξει τη μπάλα και δεν έπρεπε να αποβληθεί.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε ψύχραιμα στο 13΄ κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Στο 28΄ με εξαιρετικό τελείωμα ο Αραούχο μετά την ασίστ του Μάνταλου έκανε το 2-0 και στο 59΄ ο Γιόχανσον μπήκε στην περιοχή κι «εκτέλεσε» τον Κοκαλά γράφοντας το τελικό 3-0.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη