Κύπελλο Ελλάδας: Νίκες για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Ισοπαλία ο Ολυμπιακός με τον Πλατανιά

Νίκες για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην πρεμιέρα των αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, ενώ ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πλατανιά στο "Γ. Καραϊσκάκης".

pao vs leva

Νίκες για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην πρεμιέρα των αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, ενώ ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πλατανιά στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και με καλή εμφάνιση νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό στο «Απ. Νικολαΐδης», ξεκινώντας με τρεις βαθμούς  τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.  Ο Νίνης έκανε το 1-0 με πέναλτι στο 24’. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για την τελική επικράτηση. Από φάουλ του Νίνη ο Ταυλαρίδης σηκώθηκε εντελώς ανενόχλητος, και με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77΄ με καταπληκτικό σουτ ο Κλωναρίδης ο οποίος τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας και ο ΠΑΟΚ, που δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πανθρακικού στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου.  Για να φτάσει στη νίκη ο Ιγκόρ Τούντορ χρειάστηκε να επιστρατεύσει τους Μακ και Ροντρίγκες, που σκόπευε να τους ξεκουράσει, ενώ το σκορ άνοιξε μόλις στο 72ο λεπτό ο Πέλκας, που πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι στο σουτ του Μακ. Ο Σλοβάκος έκανε το 2-0 στο 86΄.

Δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στον Πανιώνιο με 2-1, κόντρα στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Ιρανό επιθετικό Ανσαριφάρντ και διπλασίασε στο 31ο με τον Χαλκιαδάκη, ενώ οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με τον Κάπελ στο 74΄.

Η ΑΕΚ με υπηρεσιακό προπονητή τον Στέλιο Μανωλά για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, νίκησε στα Πηγάδια την Ξάνθη με 1-0 , στον εναρκτήριο αγώνα του 7ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας. Το γκολ της Ένωσης σημείωσε στο 51΄ ο Κρισάντους με σουτ από τη μικρή περιοχή, αφού εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των αμυντικών της γηπεδούχου σε κόρνερ του Μπουονανότε.

Στο Φάληρο έγινε η “μίνι” έκπληξη στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Πλατανιά να αποσπά ισοπαλία 2-2 από τον Ολυμπιακό για το 5ο γκρουπ.

 

Bρίσκει τη φόρμα του ο Αστέρας Τρίπολης, που τρεις ημέρες μετά το “διπλό” στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα συνέτριψε στην αρκαδική πρωτεύουσα με 4-0 την Καλλονή.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη