Κύπελλο: Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Από την Πολιτική Προστασία.

osfp pan allagi oras 768x500 630x350 1

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, αύριο Τετάρτη (26/01) δεν θα διεξαχθούν αθλητικές δράσεις στην Αττική και συνολικά σε 4 Περιφέρειες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα γίνει και η ρεβάνς του κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Στην απόφαση «Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022» (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Στον αντίποδα κανονικά θα διεξαχθεί αύριο η ρεβάνς της Λαμίας με τον Άρη.

Πλέον τρεις από τους τέσσερις επαναληπτικούς προημιτελικούς έχουν αναβληθεί ελέω της κακοκαιρίας. Το Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός, το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

Η απόφαση της Πολιτικής Προστασίας δεν επηρεάζει μόνο το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, αλλά και ματς ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, αφού δεν θα πραγματοποιηθούν και τα Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός – Τενερίφη για το Challenge Cup γυναικών, καθώς προέχει η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας αθλητών και φιλάθλων σε μια μέρα που έχει κηρυχτεί γενική αργία.

 

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…