Κυνική παραδοχή Μητσοτάκη-Η παρακολούθηση ήταν νόμιμη και τεκμηριωμένη

Από θύμα...θύτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδουλάκης

5650998

Με τον πιο κυνικό τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άφησε αιχμές για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ τον κατηγόρησε ευθέως για εκμετάλλευση της υπόθεσης. «Δέχθηκα παραιτήσεις, ανοίξαμε τη Βουλή μία εβδομάδα νωρίτερα, κινήθηκαν οι σχετικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες και έχει ήδη εκκινήσει η διαδικασία της εξεταστικής επιτροπής. Δεν θα κάνουμε φύλλο και φτερό τις μυστικές μας υπηρεσίες, πρέπει να υπάρχει σοβαρή λογοδοσία. Κατανοώ το θυμό του κ. Ανδρουλάκη, αλλά κάνει μία εργαλειοποίηση του θέματος, έχει τη δυνατότητα να λάβει τις απαντήσεις από την ΕΥΠ», ανέφερε.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εμμέσως πλήν σαφώς παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τον λόγο της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στην συνέχεια επιβεβαίωσε ότι οι παρακολούθηση ήταν νόμιμη. «Προφανώς δεν είναι κανονικό να παρακολουθείται ένας πολιτικός αρχηγός, κανείς όμως δεν μπορεί να εξαιρείται διά νόμου από μία εν δυνάμει παρακολούθηση. Πρέπει να υπάρχουν εξαιρετικά φίλτρα. Η παρακολούθηση ήταν νόμιμη και τεκμηριωμένη, απαιτούσα περισσότερη πολιτική ευαισθησία», ανέφερε.

Τέλος, τον κατηγόρησε ότι χρησιμοποίησε την υπόθεση για να έρθει σε ρήξη με την Νέα Δημοκρατία αναφέροντας ότι αυτό που έγινε ήταν βούτυρο στο ψωμί του ανδρουλάκη καθώς τον βόλεψε να μπει σε μια γραμμή ρήξης με τη Νέα Δημοκρατία και τον παρέπεμψε να «πάει να λάβει τις απαντήσεις».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη