Newsroom

Newsroom

Κυβερνητικές διαρροές για «δωρεάν σπίτια» σε νέα ζευγάρια μετά το στραπάτσο με τα 600 ευρώ 

Νέα επικοινωνιακή ρελάνς με «Δωρεάν Σπίτια» μετά το στραπάτσο με τα Gigabyte και τα 600 ευρώ - Οι πρώτες αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ

5373132

Νέες διαρροές δίνει το από το πρωί το Μέγαρο Μαξίμου για επιπλέον μέτρα στήριξης της νέας γενιάς που θα εντάσσονται στo εθνικό σχέδιο δράσης για τη νεολαία.

Πολλά ήταν τα μέσα ενημέρωσης που φιλοξένησαν την «είδηση» κάνοντας λόγο για ένα ακόμα μέτρο ενίσχυσης που θα έρθει να συμπληρώσει το παζλ των όσων ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Δ.Ε.Θ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η κυβέρνηση εξετάζει το σενάριο για παροχή δωρεάν στέγης σε νέα ζευγάρια. Πρόκειται για ακίνητα που θα παραχωρούνται για δωρεάν χρήση σε ευάλωτα νοικοκυριά και σε νέα ζευγάρια και τα οποία βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιό της Εταιρίας Ακινήτωνς Δημοσίου.

Σύμφωνα μάλιστα και με το ρεπορτάζ, η ΕΤΑΔ διαθέτει περισσότερα από 70.000 ακίνητα κι ένας πολύ μεγάλος αριθμός αυτών μπορεί να παραχωρηθεί σε νέα ζευγάρια.

Νέα επικοινωνιακή ρελάνς μετά το στραπάτσο με τα 600 ευρώ

Είναι σαφές ότι μετά τα δωρεάν gb και τα 600 ευρώ που εν τέλει έγιναν 100, μέτρα τα οποία εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ και που εξόργισαν ακόμα περισσότερο τη νέα γενιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπος με την νεανική δυσαρέσκεια ψάχνοντας τρόπους να την υπερβεί.

Έτσι, η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει νέες διαρροές για «δωρεάν σπίτια» στα νέα ζευγάρια, προκειμένου να καλοπιάσει τη νεολαία που όπως όλα δείχνουν είναι διπλά εξοργισμένη, αφενός λόγω των κυβερνητικών παλινωδιών και αφετέρου λόγω των μέτρων που εξελίχθηκαν σε πυροτεχνήματα και φιάσκο ολικής

Έντονες αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ

Τις «διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου για νέες παροχές, τρεις μόλις μέρες μετά τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ» σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογραμμίζοντας ότι «επιβεβαιώνουν τέσσερα πράγματα».

Αρχικά, τονίζουν ότι επιβεβαιώνεται πως «αποκαλύφθηκε η απάτη του κ. Μητσοτάκη με το δήθεν πακέτο ελαφρύνσεων, που δεν ήταν παρά επανάληψη μέτρων που είναι σε ισχύ και νέα μέτρα υπέρ των οικονομικά ισχυρότερων».

Επιπλέον, ότι «δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για το θέμα που απασχολεί και φτωχοποιεί εργαζόμενους και νοικοκυριά, δηλαδή την ακρίβεια και την εκτόξευση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο χθες σε άτυπη ενημέρωση στο Μέγαρο Μαξίμου να ζητήσει από οικονομικούς συντάκτες να μην γράφουν για την έκρηξη ανατιμήσεων!».

«Ότι η κοροϊδία για τους νέους με τα data και το επίδομα 600 ευρώ, το οποίο τελικά ήταν πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 100 ευρώ το μήνα για έξι μήνες, μάλλον επιδείνωσε την οργή των νέων για τον κ. Μητσοτάκη και τώρα επιχειρεί πάλι να τους εξευμενίσει τάζοντας “δωρεάν σπίτια”», προσθέτουν και τέλος, σχολιάζουν ότι «η φθορά του κ. Μητσοτάκη δεν έχει επιστροφή και σύντομα θα επιχειρήσει να δραπετεύσει για να σώσει ό,τι σώζεται».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ