Newsroom

Newsroom

Κριτική Βούτση: Θέλουν να μας κάνουν τα γκαρσόνια της Ευρώπης

Επικριτικός για τους Ευρωπαίους εταίρους, τονίζοντας ότι «θέλουν να γίνουμε γκαρσόνια», ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο οποίος δεν…

2285758

Επικριτικός για τους Ευρωπαίους εταίρους, τονίζοντας ότι «θέλουν να γίνουμε γκαρσόνια», ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο οποίος δεν παρέλειψε ωστόσο να εκφράσει την αισιοδοξία του για την επίτευξη επωφελούς συμφωνίας.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του Alpha, ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι «στόχος των δανειστών είναι η συνταγή της νόμιμης λιτότητας», σημειώνοντας παράλληλα ότι «λειτουργούν τιμωρητικά προς τη χώρα μας».

«Μοιράζουν τα λεφτά αλλού και εξαιρούν την Ελλάδα. Δεν θα φύγουμε από τις κόκκινες γραμμές μας, θα βγούμε κερδισμένοι», συμπλήρωσε ο υπουργός Εσωτερικών, επαναλαμβάνοντας ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν πρέπει να προχωρήσει με ΕΝΦΙΑ».

Παράλληλα, ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάκτηση δυνάμεων για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, ενώ αναφερόμενος στην επιστροφή των απολυμένων, κατέστησε σαφές ότι δεν θα υπάρξει δημοσιονομική επιβάρυνση.

Τέλος, ο υπουργός Εσωτερικών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επαναλειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης, εκφράζοντας την άποψη ότι «χωράνε» άλλα δύο-τρία κανάλια εθνικής εμβέλειας.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη