Κρίσιμη συνεδρίαση της Super League: Νέος πρόεδρος ή… τίποτα

Κρίσιμη είναι η σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ αναφορικά με το μέλλον του συνεταιρισμού. Η ατζέντα ορίζει ως πρώτο θέμα συζήτησης την αναβολή του πρωταθλήματος, όμως, η «συμμαχία» των ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ -και όχι μόνο- αναμένεται να θέσει πρώτα απ’ όλα την άμεση εκλογή προέδρου στην Λίγκα για να ακολουθήσει οποιαδήποτε άλλη συζήτηση.

Όπως διαρρέεται από τους «τρεις», αν δεν γίνει δεκτή η εκλογή προέδρου, τότε δεν θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του ΔΣ του συνεταιρισμού. Το γεγονός αυτό θα φέρει κι άλλα σύννεφα στην ήδη κλυδωνιζόμενη Super League, λόγω τόσο της απουσίας του κύριου χορηγού της περσινής σεζόν όσο και της προειδοποίησης της NOVA πως δεν θα καταβάλει την πρώτη δόση από τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αφού δεν υπάρχει πρωτάθλημα.

Εκτός από τους τρεις πρωτεργάτες της συμμαχίας, οι Παναιτωλικός και Πλατανιάς φέρονται να ευθυγραμμίζονται με το αίτημα των «τριών». Εκτός από τις δύο αυτές ομάδες της επαρχίας, υπάρχουν οι πληροφορίες που θέλουν και τις ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη και Βέροια να ευθυγραμμίζονται με το αίτημα της «συμμαχίας». Έτσι, δημιουργείται πλειοψηφική τάση υπέρ του αιτήματος της συμμαχίας, καθώς οκτώ ομάδες -από τις 18 συνολικά- συμφωνούν με την άμεση εκλογή προέδρου, συνυπολογίζοντας ότι ο Ηρακλής αναμένεται να μην συμμετάσχει στη διαδικασία εξαιτίας των γνωστών διοικητικών προβλημάτων.

Τρία είναι τα σενάρια για τη σημερινή συνεδρίαση:

Να επανεκλεγεί ο πρόσφατα παραιτηθείσας Γιώργο Στράτος, που δεν έχει της εμπιστοσύνης του Ολυμπιακού.

Να θέσει υποψηφιότητα ο Χρήστος Δάρας, αφού το μπλοκ των ομάδων που συστρατεύονται με τον Ολυμπιακό δεν βλέπουν με καλό μάτι την επιλογή Στράτου.

Και τέλος, υπάρχει και το σενάριο, ο Χρήστος Δάρας που εκτελεί χρέη αναπληρωτή προέδρου, να εκφράσει την άποψη ότι δεν είναι αναγκαία η εκλογή προέδρου και ότι θα πρέπει να συνεχίσει ο ίδιος στο τιμόνι. Μάλιστα σε περίπτωση που εκφραστεί η άποψη από κάποια μέλη, ότι θα πρέπει η Λίγκα να πορευτεί με τον Χρήστο Δάρα ως πρόεδρο, τότε μιλάμε για άμεση αντίδραση της συμμαχίας των τριών.

Σε αυτή την περίπτωση, η «συμμαχία» αναμένεται να δηλώσει τη μη συμμετοχή της στο φετινό πρωτάθλημα.

Συναγερμός στην Καρδίτσα: Άντρας ανέβηκε στην ταράτσα του Δικαστικού Μεγάρου και απειλεί να αυτοκτονήσει

Συναγερμός στην Καρδίτσα: Άντρας ανέβηκε στην ταράτσα του Δικαστικού Μεγάρου και απειλεί να αυτοκτονήσει

Στο σημείο έχει σπεύσει η ΕΛ.ΑΣ, όπου έχει αποκλείσει περιμετρικά το σημείο και έχει κληθεί…