Κουβέλης: Ένιωσα βαριά στους ώμους μου τις ευθύνες της ήττας

Για τις πολιτικές εξελίξεις στο κόμμα του μετά την εκλογική «πτώση» μίλησε ο Φωτης Κουβέλης, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.…

kouvelis 7

Για τις πολιτικές εξελίξεις στο κόμμα του μετά την εκλογική «πτώση» μίλησε ο Φωτης Κουβέλης, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Αφησε αιχμές για ελλιπή προεκλογική στήριξη της ΔΗΜΑΡ από στελέχη του κόμματος, λέγοντας πως «να αναρωτηθεί ο καθένας μας αν έκανε ό,τι περνούσε απο το χέρι του, αν ήμασταν σε αυτό το χώρο ενωμένοι, αν ήμασταν αλληλέγγυοι. Φανήκαμε φιλόξενοι σε πρόσωπα με άλλη πολιτική καταγωγή που ήθελαν να δώσουν μαζί μας την εκλογική μάχη;».

«Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να υπάρξει και θα υπάρξει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης. «Εξωγενή κέντρα υποδείκνυαν το δρομολόγιο που κατά τη γνώμη τους θέλαμε να ακολουθήσουν», υποστήριξε.

Σημείωσε ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ενα προοδευτικό μπλοκ εξουσίας με συγκεκριμένο προοδευτικό σχέδιο και με σαφή και αδιαπραγμάτευτο ευρωπαϊκό προσανατολισμό.
 «Η παραίτησή μου είναι στη διάθεσή σας και την κρίση σας», δηλωσε ο  Κουβέλης  και επισήμανε ότι, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να ανατρέψει το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα (το κόμμα συγκέντρωσε 1,2% στις πρόσφατες ευρωεκλογές».

«Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να μη βρεθούμε σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα που βιώνει ο κόσμος της ΔΗΜΑΡ. Προσωπικά από το βράδυ της Κυριακής των ευρωεκλογών ένιωσα βαριά στους ώμους μου τις ευθύνες της ήττας. Δεν υπέβαλα τότε την παραίτησή μου, όχι γιατί κιότεψα ή για να μεταθέσω σε άλλους το εκλογικό αποτέλεσμα. Αναφέρθηκα στην ανάγκη να λειτουργήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και την υπέβαλα δύο μέρες μετά», ειπε.
 
Τελος, τόνισε πως, η ΔΗΜΑΡ δεν παραδίδει τα κλειδιά. Οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν…

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…