Κουτσούμπας: Ο λαός να πάει μαζικά στην κάλπη και να ενισχύσει το ΚΚΕ – Τι είπε στη Θάνου για τα διόδια (βίντεο)

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τον ελληνικό λαό να ψηφίσει τη «μόνη δύναμη που μπορεί να πάει μαζί του μπροστά τη…

koutsoumpas 20.9

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τον ελληνικό λαό να ψηφίσει τη «μόνη δύναμη που μπορεί να πάει μαζί του μπροστά τη χώρα» αναφερόμενος στο ΚΚΕ ενώ αναφέρθηκε και σε επικοινωνία που είχε με την υπηρεσιακή Πρωθυποουργό Βασιλική Θάνου για το γεγονός ότι τα διόδια στις εθνικές οδούς λειτουργούν κανονικά την ημέρα των εκλογών.

«Ολα αυτά τα χρόνια ο λαός μας τα είδε όλα, τα δοκίμασε όλα. Ηρθε η στιγμή να αξιοποιήσει την πείρα του και να γυρίσει μαζικά την πλάτη στα παλιό. Ηρθε η ώρα να αξιοποιήσει τη μόνη δύναμη που μπορεί μαζί του να πάει μπροστά τη χώρα, στην οποία έχει εμπιστοσύνη. Είναι δύσκολες οι εποχές και έρχονται ακόμη πιο δύσκολες μέρες αλλά με ένα δυνατό ΚΚΕ θα ανοίξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κουτσούμπας εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα των διοδίων.

«Πριν λίγο επικοινώνησα με την υπηρεσιακή Πρωθυπουργό, την κα.Θάνου για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Είχε αποφασιστεί τα διόδια σήμερα να είναι κλειστά ώστε ο λαός μας που πληρώνει τόσα χαράτσια να μην επιβαρυνθεί περισσότερο όταν καλείται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Ερχόμενος από τη Λιβαδειά, είδα ουρές στα διόδια. Η κα.Πρωθυπουργός αφού με ευχαρίστησε για την ενημέρωση, μου τόνισε ότι θα επιληφθεί του θέματος. Ο λαός μας δεν μπορεί ακόμη και σήμερα που πάει να ψηφίσει, να πληρώνει χαράτσια στους εθνικούς δρόμους, που έπρεπε να είναι λαϊκή περιουσία».

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη