«Κουβαλητής» ο Μητσοτάκης, «μπερμπάντης και αλανιάρης» ο Τσίπρας (video)

Την έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου που δήθεν καταγράφει ότι η ερωτική διάθεση των Ελλήνων έχει αυξηθεί λόγω επιστροφής στην κανονικότητα, παρουσίασε το πρωί στον ΣΚΑΙ ο ιδρυτής του Ινστιτούτου, Κώστας Κωνσταντινίδης. Τελικό συμπέρασμα ωστόσο...οι αριστεροί αρέσουν περισσότερο

bright close up colors 1194036

Η περιβόητη επιστροφή στην κανονικότητα, μεταξύ άλλων, επηρεάζει και τη σεξουαλική διάθεση. Αυτό υποτίθεται πως καταγράφει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου που είδε το φως της δημοσιότητας χθες. 

Σύμφωνα με την έρευνα, για τρεις στους δέκα η αλλαγή της κυβέρνησης σήμαινε και άνοδο της ερωτικής διάθεσης και αύξηση των ερωτικών επαφών. Καταγράφεται «μάλιστα» ότι η αλλαγές αυτές ξεκίνησαν να γίνονται αισθητές από τις πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Ακραία Φαινόμενα», ο Κώστας Κωνσταντινίδης Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος και  ιδρυτής του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, εξηγώντας τα αποτελέσματα της έρευνας ξεκαθάρισε πως μετά τις εκλογές αυξήθηκαν οι επιδόσεις στο σεξ επειδή οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έγιναν πιο αισιόδοξοι για το μέλλον, άρα και πιο ερωτικοί.

Στο ερώτημα ωστόσο ποιος είναι πιο ερωτική προσωπικότητα ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα ευρήματα είναι δυσάρεστα για την κυβέρνηση και συνολικά τη δεξιά παράταξη.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρώτος και με διαφορά, καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 64.33% έναντι 35.67% που συγκεντρώνει ο πρωθυπουργός.

Εξηγώντας μάλιστα ο κ.Κωνσταντινίδης  γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό, εκτίμησε πως για το φαντασιακό των Ελληνίδων ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί τον ήσυχο, προβλέψιμο και «νοικοκύρη» σύζυγο ενώ από την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας τον «μπερμπάντη» σύζυγο που εγγυάται περιπέτειες και παθιασμένες στιγμές.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή