Κούγιας: Στη Διεθνή Ένωση Επιστημών Δικαίου η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για «δικαστική πλάνη» (video)

«Η ιστορία με την κεταμίνη είναι πρωτοφανής και δημιούργημα της φαντασίας ενός καθηγητού, ο οποίος μέχρι τα 52 του σπούδαζε»

Κουγιας

Για την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από όπλο αστυνομικού, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, στο MEGA.

«Όπως γνωρίζετε, ενώ κανείς επιστήμονας δεν υπερασπίζεται την κατηγορουμένη, στο δικαστήριο εμφανίστηκαν 7 κορυφαίοι επιστήμονες, εξετάστηκαν υπέρ της κυρίας Πισπιρίγκου και κατέθεσαν πως η ιστορία με την κεταμίνη είναι πρωτοφανής και δημιούργημα της φαντασίας ενός καθηγητού, ο οποίος μέχρι τα 52 του σπούδασε. Οι καθηγητές και ιατροδικαστές κατέθεσαν πως αυτό είναι στη φαντασία του συγκεκριμένου κυρίου. Οι δύο καθηγητές που ήρθαν είπαν πως η Πισπιρίγκου είναι αθώα και δεν υπάρχει θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Επίσης, με ενημέρωσαν πως φέρνουν το θέμα της Πισπιρίγκου στη Διεθνή Ένωση Επιστημών Δικαίου, για να δείξουν πώς μπορεί να δημιουργηθεί μία δικαστική πλάνη».

Διαβάστε επίσηςΚαι «Μεσσίας…» ο Κούγιας για την Πισπιρίγκου: «Δεν θα απολογηθεί, εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορός της»

Ο θάνατος 17χρονου στη Βοιωτία από όπλο αστυνομικού

Αναφερόμενος στον θάνατο του 17χρονου από όπλο αστυνομικού στη Βοιωτία, ο Αλέξης Κούγιας είπε πως τα περιστατικά που έχουν εμφανιστεί με αστυνομικούς είναι τρία, στη Βοιωτία, στο Πέραμα και στη Θεσσαλονίκη.

«Σε όλους είμαι συνήγορος υπερασπίσεως αλλά είναι άσχετα μεταξύ τους. Όπως με ενημέρωσαν, οι υπηρεσίες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ πρέπει να έχουν σε όλη την Ελλάδα περίπου 500 περιπτώσεις ακινητοποιήσεων οχημάτων. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μία παραβατική συμπεριφορά δύο νεαρών Ρομά που έχασαν τη ζωή τους, αλλά το άτυχο παιδί αυτό δεν ήταν Ρομά. Η ιατροδικαστική και η βαλλιστική διαπιστώθηκε πως έχουμε ένα τραύμα που είναι στην εξωτερική πλευρά του χεριού από πυροβολισμό εξ επαφής», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το θύμα έκανε μία ενστικτώδη κίνηση και ο αστυνομικός κρατούσε το όπλο με το δάχτυλο στη σκανδάλη και έγινε η εκπυρσοκρότηση. Ο 17χρονος δεν έβγαινε από το αυτοκίνητο και τον έβγαλε ο αστυνομικός και εκεί έγινε ο πυροβολισμός. Η βαλλιστική έδειξε πως είχε πυρίτιδα στο χέρι άρα ακούμπησε το όπλο. Έρχεται και η κατάθεση του αδελφού του που είπε πως ακούμπησε το όπλο».

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη