Κως: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης – Πιθανή η ανθρωποκτονία

Τα ίχνη της κοπέλας έσβησαν το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και την είδαν τελευταία φορά να φεύγει με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

kos

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ένας πολίτης εντοπίζει τυχαία το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης πεταμένο στο Μαρμάρι. Ειδοποιεί την αστυνομία, η οποία και επιβεβαιώνει ότι πρόκειται όντως για τη συσκευή της 27χρονης.

«Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με ένα φακό δεξιά, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Μέσα στο σκοτάδι ένας φακός δυο τρια δευτερόλεπτα και έσβησε. Εκεί λέω πως γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε. Ένα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω φαινότανε ότι ήταν από τηλέφωνο. Σαν να είχε κάποιο εμπόδιο να ανάψει να δει και να σβήσει», ανέφερε μάρτυρας.

Η παρέα των πέντε αντρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές μπήκε από την αρχή στο στόχαστρο των Αρχών. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την οικία του 32χρονου και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στην οικία του 32χρονου βρέθηκαν μία γυναικεία μπλούζα, καθώς και ξανθές τρίχες, τις οποίες οι Αρχές ελέγχουν αν ανήκουν στην εξαφανισμένη κοπέλα. Υποψίες κίνησαν στις Αρχές και αμυχές που φέρει ένας εκ των συγκατοίκων του 32χρονου .

Έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η 27χρονη, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν στοιχεία.


Το MEGA φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια.

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19:25, λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης. Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρ΄θβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

Πηγή: megatv.com

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…