Newsroom

Newsroom

Κορονοϊός: Τις επόμενες μέρες ανακοινώνονται τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους -Τι αλλάζει

Αυξάνει την πίεση η κυβέρνηση - Οι αλλάγες που θα δούμε από Σεπτέμβριο

5276651 2

Την επόμενη εβδομάδα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού, που θα επικεντρώνονται κυρίως στους ανεμβολίαστους, στους οποίους θα τεθούν περιορισμοί, σχετικά με την κοινωνική ζωή και κάποιες άλλες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τα μέτρα θα ανακοινωθούν κατά πάσα πιθανότητα είτε την Τρίτη 24 Αυγούστου, είτε την Πέμπτη 26 Αυγούστου, με την εφαρμογή τους να τοποθετείται στα μέσα Σεπτεμβρίου, μαζί με το άνοιγμα των σχολείων, χωρίς να αποκλείεται η έναρξη εφαρμογής τους λίγες ημέρες νωρίτερα.

Τόσο για τους εμβολιασμένους, όσο και τους ανεμβολίαστους, φαίνεται πως επανέρχεται η υποχρεωτική μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα διατηρηθεί το μέτρο απαγόρευσης εισόδου των ανεμβολίαστων και όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, σε κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, καθώς επίσης σε θέατρα και σινεμά.

Σχετικά με τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα αναμένεται να επιβληθεί η υποχρέωση προσκόμισης αρνητικού μοριακού ή rapid test, όπως θα ισχύσει και για ανεμβολίαστους καθηγητές ΑΕΙ και εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…