Newsroom

Newsroom

Κορονοϊός: Στους 47 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ακόμα ένας νεκρός στην Ελλάδα από τον κορονοϊό με τον απολογισμό να αυξάνεται στους 47 ανθρώπους οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ελλάδα. 

5032643 2

Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε σήμερα τη ζωή του από τον κορονοϊό Covid-19, αυξάνοντας σε 47 τον τελευταίο απολογισμό στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για άνδρα 51 ετών από την Εορδαία Κοζάνης ο οποίος πριν από δύο ημέρες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος  στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης όπου και εξέπνευσε.

Υπενθυμίζεται ότι τρεις ακόμη άνθρωποι οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό, έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Τρίτης.

Αρχικά, έγινε γνωστός ο θάνατος ενός 79χρονου από την περιοχή της Εορδαίας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Πρόκειται για τον έκτο νεκρό από το νομό Κοζάνης. Οι τρεις νεκροί είναι από την Δαμασκηνιά και την Δραγασιά, οι άλλοι δυο από την Σιάτιστα και ο έκτος από την Εορδαία.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι έχασε την μάχη ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μια 82χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 56 νέα κρούσματα από τον κορονοϊό, και έφτασαν συνολικά τα 1.212. Μέχρι χθες, όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 72 ασθενείς, εκ των οποίων οι 14 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών αυτών είναι 65 ετών και πάνω από τους μισούς έχουν υποκείμενο νόσημα. Να σημειωθεί, τέλος, ότι από τις ΜΕΘ έχουν πάρει εξιτήριο πέντε ασθενείς

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…