Newsroom

Newsroom

Κορονοϊός: Κλείνουν κινηματογράφοι, θέατρα και κέντρα διασκέδασης

Το κλείσιμο των θεάτρων, κινηματογράφων, κέντρων διασκέδασης και των γυμναστηρίων ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος και ειδικός συνεργάτης του ΕΟΔΥ, Δημήτρης Τσιόδρας.

θεατρο

Εστιάζοντας στο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή λόγω της πανδημίας, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ανακοίνωσε αναστολή όλων των εκδηλώσεων.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ανακοινώνει ότι διακόπτει τις δράσεις της -για άγνωστο χρονικό διάστημα- ενώ βρισκόταν λίγο πριν δυο σημαντικές πρεμιέρες. 

Σε αντίστοιχο πνεύμα κινείται και η ανακοίνωση του Half Note Jazz Club. 

«Mε απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στην υγεία του κοινού, των καλλιτεχνών και του προσωπικού μας και για την προστασία όλων, πριν ακόμη αυτό καταστεί υποχρεωτικό από το Υπ. Υγείας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναστέλλουμε από σήμερα και διάστημα τουλάχιστον 4 εβδομάδων τη λειτουργία του Half Note Jazz Club, αναβάλλοντας ή ακυρώνοντας όλα τα προγραμματισμένα live στο χώρο μας».  

Η ανακοίνωση στο Θέατρο του Νέου Κόσμου: 

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου, με αίσθημα ευθύνης και με δεδομένα τα κυβερνητικά μέτρα που έχουν ληφθεί προληπτικά κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, αναστέλλει προσωρινά τις παραστάσεις του.

Αναστολή παραστάσεων στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Αναστολή παραστάσεων στο Θέατρο Τζένη Καρέζη και στο Θέατρο Άνεσις.

Όσες και όσοι θεατές έχουν αγοράσει εισιτήρια για επόμενες ημερομηνίες έχουν τη δυνατότητα να  τα χρησιμοποιήσουν  για τις τελευταίες αυτές παραστάσεις. Αλλιώς θα ανακοινωθούν νέες παραστάσεις προσεχώς.

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων ακυρώνει, ύστερα από πολλή σκέψη, τις εκδηλώσεις των επόμενων εβδομάδων, ως ένα προληπτικό μέτρο απέναντι στις εξελίξεις της επιδημίας.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη