Κόρινθος: Σε μοναστήρι της Θεσσαλίας κρύβονται τα παιδιά των Παλαιοχριστιανών (video)

Τα παιδιά είχαν φυγαδευτεί μια ημέρα μετά την ανακάλυψη του σπηλαίου

Κορινθος

Θρίλερ είχε ξεσπάσει τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το πού βρίσκονται τα παιδιά των παλαιοχριστιανών από την Κόρινθο, καθώς μια ημέρα μετά την αποκάλυψη της κοινότητας στην περιοχή είχαν εξαφανιστεί τα ανήλικα άτομα που βρισκόντουσαν στο σημείο μαζί με τη μητέρα τους, χωρίς να μπορούν οι αρχές να εντοπίσουν το πού βρίσκονται.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στον Alpha, τα παιδιά βρέθηκαν σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών το οποίο μάλιστα είναι ένα και απ’ τα πιο σκληρά που υπάρχουν εκεί έξω και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο.

Ήδη αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των αρχών στο όλο ζήτημα, το οποίο έχει κάνει ολόκληρη την κοινή γνώμη να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Κόρινθος: Πρώην χρυσαυγίτης και πρωτοπαλίκαρο του Παναγιώταρου ο «παλαιοχριστιανός» πατέρας

Οργανωμένος στη Χρυσή Αυγή και μάλιστα πρωτοπαλίκαρο του Ηλία Παναγιώταρουν φέρεται να ήταν ο 45χρονος παλαιοχριστιανός πατέρας, από την Κόρινθο,  που πήρε προθεσμία να απολογηθεί για έκθεση ανηλίκων και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης, επειδή τα παιδιά της οικογένειας δεν πήγαιναν σχολείο αλλά ζούσαν σε πρωτόγονες συνθήκες

Σύμφωνα με το Mega, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας που δηλώνουν «παλαιοχριστιανοί» και ζουν σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ζούσε μέχρι πρόσφατα στην Αθήνα και πως εργαζόταν εκεί.

Όπως ανέφερε μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής στην Ηλιούπολη, στην περιοχή που έμενε και εργαζόταν, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς ήταν «πρωτοπαλίκαρο» του Ηλία Παναγιώταρου, φυλακισμένου στελέχους της ΧΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από την Αθήνα, φέρεται να έχει παίξει ένα επεισόδιο μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών, στο οποίο ο ίδιος ξυλοκοπήθηκε άσχημα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…