Newsroom

Newsroom

Κόρινθος: «Είμαστε μία κοινότητα Παλαιοχριστιανών» – Δείτε τι ανέφερε ο πατέρας της οικογένειας που έμενε σε «λαγούμι»

Στο στα κανάλια μίλησε ο πατέρας της οικογένειας που αποφάσισε να ζει σε σπίτι - λαγούμι στην Κόρινθο

Κόρινθος

Απίστευτα είναι όσα συνέβησαν το πρωί με την αποκάλυψη ότι μια οικογένεια είχε αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να ζει σε πρωτόγνωρες συνθήκες και να κυκλοφορεί με τόξα και βέλη.

Μάλιστα ο πατέρας της συγκεκριμένης οικογένειας αποφάσισε να μιλήσει στην τηλεόραση, λέγοντας ότι αρνούνται την τεχνολογική περίοδο και αποφάσισαν να ζουν στα πρότυπα των παλαιόπιστων Ρωσίας, επισημαίνοντας επίσης ότι όσοι είναι εκεί βρίσκονται σε μια κοινότητα Παλαιοχριστιανών. Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα επεισόδιο που είχε με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το τι συμβαίνει.

Πιο αναλυτικά ο πατέρας είπε: «Είμαστε μια κοινότητα παλαιοχριστιανών, στα πρότυπα των παλαιόπιστων Ρωσίας, ή των Άμις στην Αμερική, που αρνούμαστε την τεχνολογική πρόοδο και ζούμε παραδοσιακά, όπως οι πρώτοι χριστιανοί.

Τη γυναίκα μου τη λέω αδελφή Σεβαστιανή και τον γιο μου αδελφό Νικόλαο. Είμαστε όλοι οι άνθρωποι αδέλφια.

Ήρθε ένας λαθροθήρας το Σάββατο το βράδυ και κυνηγούσε σε απόσταση είκοσι μέτρων από μεμονωμένη οικία. Είχε εγκλωβίσει ένα θηλυκό γουρουνάκι και ήθελε να το δολοφονήσει.

Στην αρχαία Ελλάδα τα τόξα θεωρούνταν ντροπή, είχαν δόρατα οι αρχαίοι Έλληνες. Επί Ρωμανίας, επειδή είμαστε Ρωμιοί εμείς, που σημαίνει όχι Έλληνες, ήρθε το τόξο στο Βυζάντιο. Το τόξο λοιπόν το έχουμε και στον θυρεό μας, το οποίο μας διαφοροποιεί από τους Έλληνες. Είναι ένα τεχνούργημα, το φτιάχνουμε με παραδοσιακό τρόπο και δεν το αντιμετωπίζουμε ως όπλο, είναι σημάδι του πολιτισμού μας.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…