Κόρινθος: Δημοτικός υπάλληλος ο 46χρονος πατέρας των παλαιοχριστιανών – Εργαζόταν με τηλεργασία στο… λαγούμι; (video)

Μάλιστα είχε πάρει και μετάθεση τα τελευταία χρόνια

Κόρινθος 1

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο παράξενη γίνεται η ιστορία στην Κόρινθο με τους Παλαιοχριστιανούς, οι οποίοι αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τον τρόπο ζωής που υπάρχει και να ζούνε σε σπήλαιο χωρίς ρεύμα και άλλα βασικά αγαθά.

Βέβαια, δεν σταματάει εκεί η υπόθεση, καθώς όπως αναφέρθηκε νωρίτερα από τον ΑΝΤ1 ο πατέρας των παλαιοχριστιανών ήταν εν ενεργεία δημοτικός υπάλληλος σε δήμο της Εύβοιας και πιο συγκεκριμένα στην Ερέτρια, όπου εκεί πήρε μετάταξη το 2020 για λόγους υγείας και έκτοτε έκανε… τηλεργασία.

Ναι καλά διαβάσατε, τηλεργασία στο λαγούμι μέσα.

Μάλιστα ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου, Νίκος Γουρνής, τόνισε ότι ο 46χρονος είχε κάνει και τις δουλειές που του είχαν αναθέσει. Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση. Μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει».

Ακόμα ένα επεισόδιο στην τρομερή αυτή υπόθεση και σίγουρα ένα απ’ τα πιο παράξενα, καθώς όλοι αναρωτήθηκαν το προφανές, πώς γίνεται να κάνει κανείς τηλεργασία στο σπήλαιο;

Ροντέο στον ΑΝΤ1: Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία έκαναν ντου στο συνεργείο του Λιάγκα – «Μετανοείτε αντίχριστοι»

Ένα αρκετά μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει την τελευταία εβδομάδα η ιστορία με την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία η οποία αποφάσισε να ζει όπως οι πρωτόπλαστοι σε σπήλαιο, μακριά απ’ τα… δεινά του πολιτισμού.

Για το παραπάνω φυσικά αποφάσισε να κάνει ρεπορτάζ και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου έστειλε συνεργείο με ρεπόρτερ στο σημείο ώστε να δείξει τις συνθήκες που ζούσαν οι άνθρωποι εκεί, αλλά να μεταφέρει και το τι συμβαίνει σήμερα στο σημείο.

Βέβαια το ρεπορτάζ δεν πήγε τόσο καλά, καθώς με το που άρχισε ένας Παλαιοχριστιανός βγήκε από το σπήλαιο του και έκανε επίθεση στην κάμερα του ΑΝΤ1, αρπάζοντας την κάμερα και φωνάζοντάς «Μετανοείτε αντίχριστοι» και «Μητσοτάκη τον π@!ρνε!ς».

Μάλιστα σε κάποιο σημείο χάθηκαν τα πλάνα με τον δημοσιογράφο να λέει «Μην τη χτυπάτε την κυρία, θα την κλείσουμε την κάμερα, είμαστε σε δημόσιο χώρο», με τη σύνδεση να κόβεται.

Μάλιστα μετά ο ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι τους πήραν κάμερα, αλλά λογικά θα τους τη δώσουν.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση:

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…