Σύγκρουση Μάνου – Ακρίτα για Πολυτεχνείο: «Από Φιλοθέη γράφεις;»…«Βρισκόμουν μέσα όταν μπήκαν τα τανκς»

Το οργισμένο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τον τραυματισμό του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέα του ΣΦΕΑ Νίκου Μανιού προκάλεσε την ειρωνική απάντηση της Αφροδίτης Μάνου, η οποία έλαβε μια πληρωμένη απάντηση για τα όσα σχολίασε

akrita manou

Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Αφροδίτης Μάνου και της Έλενας Ακρίτα με αφορμή τη δημοσίευση που έκανε η τελευταία για τον τραυματισμό του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέα του ΣΦΕΑ Νίκου Μανιού το πρωί της Τετάρτης στο Πολυτεχνείο από ομάδα φοιτητών που βρίσκονται στο ΝΑΡ.

Γεμάτη οργή για την χυδαία επίθεση της ολιγομελούς οργάνωσης του ΝΑΡ, η Έλενα Ακρίτα έγραψε:

«Απλώσατε χέρι στον Μανιό ρε αλήτες; Στον Νίκο τον Μανιό τον αγωνιστή της δημοκρατίας; Στον Μανιό που έχει φάει με το κουτάλι φυλακές κι εξορίες;», διερωτάται η Έλενα Ακρίτα.

«Στον Μανιό που ξέσκισε τους Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή; Κοίτα ρε κάτι νταβατζηδες του Πολυτεχνείου που νομίζουν ότι η επέτειος είναι προίκα από τη μάνα τους. Το αριστερόμετρο να το βάλετε εκεί που ξέρετε, αλήτες», συνοδεύοντας την ανάρτησή της με φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το χτυπημένο χέρι του Νίκου Μανιού.

Η μουσικός Αφροδίτη Μάνου δεν έχασε ευκαιρία και σχολίασε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με άκρως ειρωνικό ύφος σημειώνοντας πως:

«Ειλικρινά, συντρόφισσα Έλενα, η αφοσίωσή σου στην ιδέα, μ’ έχει εντυπωσιάσει ☭☭☭ Από ‘δω, από Φιλοθέη γράφεις, ή από αποκούμπι στο Λονδίνο;»

Και ενώ επιχείρησε με ειρωνεία να σχολιάσει την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την απαράδεκτη επίθεση στον αγωνιστή Νίκου Μανιού από ολιγομελή ομάδα του ΝΑΡ, έλαβε από την πλευρά της Έλενας Ακρίτα μια πληρωμένη απάντηση:

«Όταν μπήκαν τα τανκς εκείνη τη νύχτα, ήμουν 18 χρονών και βρισκόμουν μέσα στο Πολυτεχνείο. Η μητέρα μου βρέθηκε εγκλωβισμένη δίπλα στην πύλη. Από την κλούβα της αστυνομίας μέσα, με διέσωσε ο φίλος μου Πάνος Γιανναροπουλος που μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το γεγονός. Θέλεις κι άλλο λόγο;».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…