Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η δαιμονοποίησή μου εξυπηρετεί πολλούς…

Συνεχίζει την υποβολή μηνύσεων ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σε όλους όσους βγήκανε, όπως επισημαίνει με τα ψέματα τους και τις παράνομες ενέργειες εις βάρος της προσωπικής του ζωής.

Πολυχρονόπουλος

Ο ιδρυτής και διαχειριστής της κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, έδωσε τη δική του απάντηση μέσω Facebook για το σάλο που έχει προκληθεί σχετικά με τα οικονομικά του οργανισμού και τις κατηγορίες  που του εχουν απαγγελθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος προέβη στην «πρώτη νομική ενέργεια κατά όλων εκείνων που χωρίς αιδώ τον συκοφάντησαν» την  Δευτέρα για όσα του καταλογίζονται σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

«Ούτε εγκληματική οργάνωση δημιούργησα, εγώ το έλεγα αλληλεγγύη, από όλους για όλους, χωρίς καμιάν εξαίρεση, και φυσικά ούτε ξέπλυμα μαύρου χρήματος υφίσταται, τα 1,2,3,5,10,20,30,50,100,300,1000 ευρώ δεν είναι ξέπλυμα, αλλά στερώ από το περίσσευμα ή από το υστέρημα των ανθρώπων που με έχουν εμπιστευτεί για την ανακούφιση ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα και αυτούς αντίστοιχα», αναφέρει σε νεότερη ανάρτηση του.

«Η «εγκληματική οργάνωση» που υποτίθεται έχω θεσπίσει με την έρμη την μάνα μου και τον βοσκό κουνιάδο μου, είναι κατηχητικό μπροστά στην τόσο καθοδηγούμενη ενημερωτική πλεύση προς αντιπερισπασμό των πολιτών από τα σοβαρά ζητήματα που τους αφορούν και βεβαίως την καθημερινή αφαίμαξη των τηλεθεατών για μια κατσαρόλα ή για κάποιες δεκάδες ευρώ. Αυτήν την ταπείνωση της ανέχειας αυτού του λαού. Έχω πει από τότε που ξεκίνησε η δράση του Άλλου Ανθρώπου ότι εξηγήσεις θα δίνω μόνο σε όσους έχουν στείλει έστω και ένα ευρώ, για το που έχει πάει αυτό που μου έδωσαν και η απόδειξη για αυτό είναι οι φωτογραφίες από τις δράσεις όλα αυτά τα χρόνια αλλά και όλοι όσοι ήταν μαζί μου σε δράσεις που έβλεπαν που πήγαιναν τα χρήματα, τα τρόφιμα και όλα τα είδη που μας έδιναν», σημειώνει.

«Ακόμα περιμένω να μου απαγγελθεί κατηγορία, να με φωνάξουν αυτοί που πρέπει να με φωνάξουν να δώσω εξηγήσεις και έχω πει από την πρώτη ημέρα ότι είμαι εδώ για να τις δώσω», υπογραμμίζει.

«Θέλω να ξέρετε αναφέρω σε όλες τις κουζίνες του Άλλου Ανθρώπου, ότι θα σεβαστώ ό,τι αποφασίσετε και να σας διαβεβαιώσω ότι ούτε ένα λεπτό από τα χρήματα του άλλου ανθρώπου δεν πήγαν πουθενά άλλου εκτός από εκεί που έπρεπε να πάνε.

Τα ψέματα και οι κατηγορίες θα αποκαλυφθούν», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Από Δευτέρα ξεκινήσανε οι μηνύσεις για όλους όσους βγήκανε με τα ψέματα τους και τις παράνομες ενέργειες εις βάρος της προσωπικής μου ζωής χωρίς καν να σεβαστούν ότι ούτε κατηγορούμενος είμαι, ούτε με έχει φωνάξει κανένας για να δώσω εξηγήσεις

Ούτε εγκληματική οργάνωση δημιούργησα, εγώ το έλεγα αλληλεγγύη, από όλους για όλους, χωρίς καμιάν εξαίρεση, και φυσικά ουτε ξέπλυμα μαύρου χρήματος υφίσταται, τα 1,2,3,5,10,20,30,50,100,300,1000 ευρώ δεν είναι ξέπλυμα, αλλά στερώ από το περίσσευμα ή από το υστέρημα των ανθρώπων που με έχουν εμπιστευτεί για την ανακούφιση ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα και αυτούς αντίστοιχα.

Συνεχίζουμε με ότι έχουμε και αντέχουμε

Εδώ και 25 ημέρες σχεδόν, παρακολουθώ την «δίκη μου», από όλα τα κανάλια και τις εκμπομπές, αυτών που αυτό διορίστηκαν, εισαγγελείς, ανακριτές στο όνομα τις ακροαματικότητας, χωρίς καν να μου έχει απαγγελθεί κατηγορία από τις επίσημες αρχές, προσκαλώντας και κατασπαράζοντας την προσωπική μου ζωή, την ζωή της μητέρας μου, της αδερφής μου και γενικά της οικογένειας μου βγάζοντας παράνομες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές από το 2007 και μετά, γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια τους νόμους που λένε ότι εγώ καταπάτησα, αυτοί όλοι, αυτοί που στις εκπομπές τους ο τζόγος είναι αυτός που διαφημίζουν, ο τζόγος είναι αυτός που τους πληρώνει και προτρέπουν τον κόσμο που τους βλέπουν να τζογάρουν, βλέπε στείλε σας, πάρε τηλ και μπες στη κλήρωση για 3.000,5.000,10,000 ευρώ, για αυτοκίνητα, για ταξίδια, ακόμα και για τρόφιμα με κόστος συμμετοχής κάθε φορά 3,4 ευρώ και τους παροτρύνουν να συμμετέχουν όσο περισσότερες φορές για να έχουν καλύτερη τύχη, ( αυτό που κάνετε αγαπητοί τηλεοπτικοί κύριοι και κυρίες, είναι πολύ μεγαλύτερο και διαρκές έγκλημα από αυτό για το οποίο υποτίθεται κατηγορούμαι, γιατί έχει και τις δοξασίες όλων των αρχών και εκπαιδεύει μεγάλους κ παιδιά στην λαίλαπα του τζόγου) αυτοί λοιπόν είναι αυτοί που με έχουν ανακρίνει, με έχουν δικάσει, χωρίς καν να με έχει καλέσει καν η επίσημη δικαιοσύνη ,και φυσικά η επίσημη δικαιοσύνη δεν τους έχει ασκήσει καμιά δίωξη για όλες τος παρανομίες που έχουν κάνει εδώ και 25 ημέρες περίπου καταπατώντας τα προσωπικά μου δεδομένα, βγάζοντας ανθρώπους να λένε για εμένα ψέματα και χωρίς να φαίνονται.

Η «εγκληματική οργάνωση» που υποτίθεται έχω θεσπίσει με την έρμη την μάνα μου και τον βοσκό κουνιάδο μου, είναι κατηχητικό μπροστά στην τόσο καθοδηγούμενη ενημερωτική πλεύση προς αντιπερισπασμό των πολιτών από τα σοβαρά ζητήματα που τους αφορούν και βεβαίως την καθημερινή αφαίμαξη των τηλεθεατών για μια κατσαρόλα ή για κάποιες δεκάδες ευρώ. Αυτήν την ταπείνωση της ανέχειας αυτού του λαού. Έχω πει από τότε που ξεκίνησε η δράση του Άλλου Ανθρώπου ότι εξηγήσεις θα δίνω μόνο σε όσους έχουν στείλει έστω και ένα ευρώ, για το που έχει πάει αυτό που μου έδωσαν και η απόδειξη για αυτό είναι οι φωτογραφίες από τις δράσεις όλα αυτά τα χρόνια αλλά και όλοι όσοι ήταν μαζί μου σε δράσεις που έβλεπαν που πήγαιναν τα χρήματα,τα τρόφιμα και όλα τα είδη που μας έδιναν.

Τέλος ακόμα περιμένω να μου απαγγελθεί κατηγορία, να με φωνάξουν αυτοί που πρέπει να με φωνάξουν να δώσω εξηγήσεις και έχω πει από την πρώτη ημέρα ότι είμαι εδώ για να τις δώσω. Ούτε εγκληματική οργάνωση δημιούργησα, εγώ το έλεγα αλληλεγγύη, από όλους για όλους, χωρίς καμιάν εξαίρεση, και φυσικά ούτε ξέπλυμα μαύρου χρήματος υφίσταται, τα 1,2,3,5,10,20,30,50,100,300,1000 ευρώ δεν είναι ξέπλυμα, αλλά στερώ από το περίσσευμα ή από το υστέρημα των ανθρώπων που με έχουν εμπιστευτεί για την ανακούφιση ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα και αυτού ς αντίστοιχα.

Ταξίδεψα όπου υπήρχε ανάγκη, κοιμήθηκα σε παγκάκια και σε σταθμούς, κινδύνεψα εγώ και οι άνθρωποι που ήταν μαζί μου για να μπορώ να πω σήμερα, με σιγουριά και περηφάνια, πως έκανα ότι μπορούσα για να μετριάσω τον πόνο και την απελπισία τριγύρω μου.

Είμαι ένας απλός πολίτης που αντί «να κοιτάω την δουλειά μου» έκανα σκοπό ζωής να διακρίνω τις τρύπες στο «σύστημα πρόνοιας» του κράτους αυτου και να ανακουφίζω αυτούς που το κράτος ηχηρά περιφρονούσε. Αυτά τα φαντάσματα γύρω μας!

Η δαιμονοποίησή μου εξυπηρετεί πολλούς, το καταλαβαίνω, είναι ζόρικο να εμπιστεύεται τόσος κόσμος έναν απλό πολίτη και οχι τις «γνωστές ορθόδρομες δομές αλληλεγγύης» που όλοι ξέρουμε .

Όμως πριν έρθει η δαιμονοποίηση, έρχεται η θεοποίηση, και γω δεν το έπαιξα ποτέ Θεός ούτε κ άγιος. Απο την πιάτσα βγήκα και κεί θα ζήσω. Με τα στραβά κ τα σωστά μου και χωρίς δεύτερο παντελόνι.

Όποια ποινή λοιπόν και να μου προσάψετε για τις δήθεν κατηγορίες σας, την έχω ήδη εκτίσει, μαγειρεύοντας κάθε μέρα τα τελευταία 13 χρόνια για όσους έχουν ανάγκη και κάνοντας το έργο που κανένα κανάλι και καμιά εκπομπή δεν κατάφερε να κάνει. Και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω να ζω. Δικάστε με λοιπόν σε δις ισόβια στα παραθυράκια σας, και γω θα σας δώσω 3 ζωές πάνω απ το κατσαρόλι. Γιατί το λέει η καρδιά μου. Ενώ η δική σας είναι χεξαρβαλωμένη. Μακριά λοιπόν απ το τσουκάλι μου γιατί η μόνη απάτη που υπάρχει μέσα μου είναι η αυταπάτη ότι κάπου μέσα στο χάος υπάρχει συμπόνια και αγάπη.

Επίσης οπως έχω πει από την πρώτη στιγμή όλες τις κάρτες, και τις 7, που έχει χρησιμοποίηση ο άλλος άνθρωπος τα 13 τελευταία χρόνια τις διαχειριζόμουν εγώ και μόνο εγώ και αυτή είναι η αλήθεια ,ότι μου τις εμπιστευτήκατε και τις κρατούσα εγώ

Από Δευτέρα ξεκινήσανε οι μηνύσεις για όλους όσους βγήκανε με τα ψέματα τους και τις παράνομες ενέργειες εις βάρος της προσωπικής μου ζωής χωρίς καν να σεβαστούν ότι ούτε κατηγορούμενος είμαι, ούτε με έχει φωνάξει κανένας για να δώσω εξηγήσεις

Θέλω να ξέρετε αναφέρω σε ΟΛΕΣ τις κουζίνες του Άλλου Ανθρώπου, ότι θα σεβαστώ ότι αποφασίσετε και να σας διαβεβαιώσω ότι ούτε ένα λεπτό από τα χρήματα του άλλου ανθρώπου δεν πήγαν πουθενά άλλου εκτός από εκεί που έπρεπε να πάνε

Τα ψέματα και οι κατηγορίες θα αποκαλυφθούν

 

 

 

 

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.