Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Το υποκριτικό tweet για τον Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατέκτησε μόνο τον τίτλο του Mvp στους τελικούς του NBA, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος νίκησε  και όλους εκείνους τους ανόητους που τον λοιδορούσαν. 

mpogdanos

Από τα ξημερώματα ο Γιάννης  Αντετοκούνμπο είναι στην κορυφή του Έβερστ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Όμως ανάμεσα στους πολλούς θαυμαστές του Γιάννη που τον χειροκρότησαν μετά την «ολοκληρωτική» επιτυχία του αίσθηση έκανε  και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και οπαδός του «νόμος και τάξη», Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο Βουλευτής της ΝΔ μετά από ανάρτηση του  εκθείαζε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA και του βραβείου του MVP των τελικών, καθώς είναι Έλληνας πολίτης 

H ανάρτηση του Κ. Μπογδάνου ανέφερε: «Έλληνας πολίτης, Χριστιανός Ορθόδοξος και Αθηναίος γέννημα-θρέμμα είναι ο φετινός MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, All-Star MVP και MVP των τελικών, που κέρδισε το τρόπαιο με τους Milwaukee Bucks. Η είδηση είναι πραγματικά πρωτάκουστη και μας κάνει υπερήφανους. Εύγε, Γιάννη!».

Στην ίδια ανάρτηση είχε ανεβάσει και δύο φωτογραφίες του Γ. Αντετοκούνμππο. Μία από τη χθεσινή βραδιά με το βραβείο του MVP των τελικών του NBA και μία από την ορκωμοσία του πρωταθλητή πλέον στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, στο στρατό.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστα όσα είπε και απάντησαν με επικριτικά και καυστικά σχόλια. Κάποιοι μάλιστα από τους χρήστες του εν λόγω μέσου κοινωνική δικτύωσης απαντώντας στον Κ. Μπογδάνο ανέσυραν παλαιότερες δηλώσεις του για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

 

 

 

344670g screen shot 2021 07 21 at 5.58.33 m.m.

 

 

344670g screen shot 2021 07 21 at 5.58.49 m.m.

344670g screen shot 2021 07 21 at 5.59.38 m.m.

344670g screen shot 2021 07 21 at 6.00.54 m.m.

 

344670g screen shot 2021 07 21 at 6.01.40 m.m.

344670g screen shot 2021 07 21 at 6.05.56 m.m.

344670g screen shot 2021 07 21 at 6.07.02 m.m.

344670g screen shot 2021 07 21 at 6.07.45 m.m.

344670g screen shot 2021 07 21 at 6.08.02 m.m.

Δεν είναι πολύς καιρός πάντως που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «σιγοντάριζε» τον Τάκη Θεοδωρικάκο όταν ο τελευταίος βγήκε από τα ρούχα του που υπήρχε «μαύρος» στην αφίσα της επιτροπής «Greece 2021».

greece 2021

Ο κ. Θεοδωρικάκος αρχικά εξέφρασε την αντίθεσή του για την επιλογή του Έλληνα άσου δηλώνοντας «δε μπορεί στα 200 χρόνια να βάλεις ένα μαύρο στην εθνική σου ιστορία. Όπως και να το κάνουμε στα πρώτα αυτά 200 χρόνια δεν υπήρχανε μαύροι στην εθνική μας ιστορία. Υπήρχαν γυναίκες ηρωίδες, αλλά μαύρους δεν είχαμε».

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο απέδωσε την επιλογή της Επιτροπής στο ότι «απλώς θέλουν να είναι σαν τις σειρές του Netflix που βάζουν και ένα μαύρο γιατί πρέπει να υπάρχει στην υπόθεση».

Στο σημείο αυτό ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρενέβη λέγοντας συγκεκριμένα:

«Δεν βάζουν έναν μαύρο. Βάζουν έναν μαύρο να παίζει τον καλό. Δυστυχώς, λυπάμαι, θα πρέπει να το κάνω. Όταν βλέπετε μία σειρά του Netflix ο εγκληματίας είναι πάντα, πάντα ο άντρας ο στρέιτ, ο λευκός! Τέλος, δεν έχει δεύτερη κουβέντα».

 

Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε tweet του είχε περιγράψει από τότε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως «ελληνορθόδοξο παιχταρά» και οι ενστάσεις του για την αφίσα ήταν αλλού…

«Σοβαρά, σ´αυτήν εδώ τη γραφιστική άσκηση σας χάλασε ο ελληνορθόδοξος παιχταράς, αλλά σας πέρασε στο ντούκου το απαράδεκτο άλμα-χάσμα από τον Περικλή στον Κολοκοτρώνη, που αφήνει τον Αλέξανδρο στους Σκοπιανούς και ξεγράφει το Βυζάντιο από την ιστορία μας;; Όντως, πατριώτες;», έγραφε.

 

Όπως και να’χει για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος έχει αναδείξει το προσφυγικό κεντρικό σημείο της ρητορικής του-, υπάρχουν ορισμένες «εξαιρέσεις» για όσους καταφέρνουν να ξεφύγουν από την φτώχεια και την οδύνη της προσφυγιάς… Το ίδιο δόγμα ακολουθούν και οι υπόλοιποι βουλευτές της ακροδεξιάς πολυκατοικίας της ΝΔ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπέρδευε τ΄ όνομά του και περιπαικτικά τον αποκαλούσε «Ακενοτούμπο». Α, και ξεκαθάριζε ότι «είναι Αφρικανός»! «Ο Αντετοκούνμπο ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε. Πώς τον λένε;». Αυτά ο Άδωνις. Κι ο Θανάσης ο Πλέυρης όλο και κάτι «καλό» είχε να πει… 

Όταν όμως εμφανίζονται οι επιτυχίες τότε τρέχουν να δώσουν τα εύσημα.  Τότε η κυβέρνηση προσπαθεί να πάρει τα εύσημα που δεν της  ανήκουν!

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη