Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Προφυλακιστέος 46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος – Ελεύθερος με όρους ο παιδόφιλος της Ομόνοιας

Ελεύθερος ο 63χρονος και άλλοι δύο κατηγορούμενοι για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης - Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος.

ΕΚ - Κολωνος

Υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό – Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 46χρονος από το Πακιστάν, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας. Πρόκειται για τον έναν εκ των τεσσάρων νέων συλλήψεων.

Διαβάστε περισσότερα: Σεπόλια- Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Ο Μίχος βίασε και άλλη ανήλικη μπροστά στη 12χρονη

Τι συνέβη με τους υπόλοιπους τρεις συλληφθέντες

Όσον αφορά τον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από το Πακιστάν, του επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο ΑΤ. Στον 63χρονο που πρόσφατα συνελήφθη για απόπειρα αποπλάνησης ενός ανηλίκου κοριτσιού στην Ομόνοια, επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ και η απαγόρευση επικοινωνίας με το παιδί και στον 82χρονο από τη γειτονιά της 12χρονης, επίσης η απαγόρευση επικοινωνίας με την ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση, ενώ ο 63χρονος υπέβαλε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή και υπόμνημα προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Στο υπόμνημα παρουσιάζει όλα τα στοιχεία από το κινητό του τηλέφωνο για την περίοδο εκείνη, που κατά τους ισχυρισμούς του αποδεικνύουν ότι δεν είχε καμία επικοινωνία ούτε με την ανήλικη ούτε με τον βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο.

Μάλιστα, στο κινητό του τηλέφωνο φαίνεται πως δεν υπάρχει εφαρμογή που να επιτρέπει άλλον τρόπο επικοινωνίας (messenger, WhatsApp κλπ.) και -όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος- ουδέποτε έχει επικοινωνήσει ή δει την 12χρονη από τον Κολωνό. Ο 63χρονος έκανε λόγο για «αντιφάσεις» σε όσα υποστηρίζουν τόσο η ανήλικη όσο και η θεία της, ενώ σημειώνει πως το παιδί δεν μπόρεσε να περιγράψει πώς είναι ο ίδιος εμφανισιακά, αλλά και πώς είναι το αυτοκίνητό του.

Από την πλευρά του ο 43χρονος Πακιστανός αρνείται ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με την 12χρονη στο βενζινάδικο όπου εργαζόταν κατά τις βραδινές ώρες, καθώς φέρεται να εξήγησε πως σε κάθε περίπτωση επί πολλά χρόνια εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση μόνο το πρωί. Μαλιστα, φέρεται να είπε πως το πρατήριο υγρών καυσίμων δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας, όπως κατάθεσε η ανήλικη, ενώ ο ίδιος κατοικεί μόνος ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο.

Σε πλήρη άρνηση της κατηγορίας προχώρησε και ο 46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας και πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος υποστήριξε ότι η ανήλικη έχει μπερδέψει την επιχείρησή του με άλλη και ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά 20 χρόνια στην περιοχή. Ο 82χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι το κορίτσι περιστασιακά τον βοηθούσε με τις σακούλες από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ, αλλά αρνήθηκε ότι γνωρίζει τον Ηλία Μίχο, γεγονός που επιβεβαίωσε και η σύζυγός του.

Σημειώνεται ότι αύριο το κατώφλι του 14ου ανακριτή θα περάσουν δυο ακόμη συλληφθέντες, ένας 43χρονος Αλβανός και ένας 32χρονος από το Πακιστάν.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…