Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Στον ανακριτή οι 4 κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Συνολικά μέχρι τώρα 36 άτομα έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθούν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή το Σάββατο και πήραν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Κολωνός

Απολογούνται σήμερα (27/06) ενώπιον του Ανακριτή για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό οι τέσσερις κατηγορούμενοι με τον κατάλογο των υπόπτων να μην έχει τελειωμό, όσο η ανήλικη καταθέτει για νέα πρόσωπα στη δυσώδη αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τέσσερις ύποπτοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθούν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή το Σάββατο και πήραν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Συνολικά μέχρι τώρα 36 άτομα έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης κοπέλας που έχει καταγγείλει ότι έχει δεχθεί απειλές μετά την κατάθεση της στην αστυνομία.

Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στις αρχές Ιουνίου καθώς προσπαθούσε μέσω χυδαίων μηνυμάτων να προσελκύσει ανήλικο κορίτσι, οδηγήθηκαν ενώπιον του 14ου Τακτικού Ανακριτή που χειρίζεται πλέον τη νέα έρευνα που άνοιξε η Δικαιοσύνη για την υπόθεση. Οι τέσσερις συνελήφθησαν μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής και σύμφωνα με το θύμα, είχαν βρεθεί μαζί της στα ραντεβού της φρίκης.

Η 12χρονη φέρεται να είπε στην έβδομη κατά σειρά κατάθεση που έδωσε στις αρχές, ότι ο 63χrονος, του οποίου φέρεται να υπέδειξε και το σπίτι του στην γειτονιά, της γνώρισε τον 82χρονο που συνελήφθη και αυτός για την σεξουαλική κακοποίηση της.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 63χρονου, ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει πως δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την 12χρονη. Φέρεται επίσης να ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι “τον μπερδεύει με κάποιον άλλον”.

Οι άλλοι δύο νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι αλλοδαποί ηλικίας 43 ετών ο ένας και 46 ο άλλος.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση διενεργείται νέα κύρια Ανάκριση καθώς η πρώτη έρευνα της δικαιοσύνης, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο πρωταγωνιστής της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, έκλεισε προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τα όρια των 18 μηνών προφυλάκισης.

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

dimitrakopoulos

Δημητρακόπουλος για Καλλιάνο: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον βουλευτή ότι θα τελειώσει την καριέρα του» (video)

Τι είπε ο δικηγόρος του γιατρού του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου σχετικά με τις καταγγελίες…

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

InCollage 20240429 084149256

Λιόλιου: Αδειάζει τον Ψινάκη με ανάρτησή της – «Λυπάμαι και επιφυλάσσομαι για την συμπεριφορά του»

«Πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς…

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…