"Κλωτσάει" η Λαϊκή Ενότητα για το ντιμπέιτ ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, Κώστας Ήσυχος, εξέφρασε την διαφωνία του κόμματός του, στο ντιμπέιτ ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Δημοκρατίας, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

laiki enotita box 0

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, Κώστας Ήσυχος, εξέφρασε την διαφωνία του κόμματός του, στο ντιμπέιτ ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο «νέο-μνημονιακός» κ. Τσίπρας και ο «παλαιο-μνημονιακός» κ. Μεϊμαράκης τα «βρήκαν» σε τηλεοπτική «στημένη μονομαχία. «Δια τηλεφώνου μάλιστα, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κα Γεροβασίλη ρώτησε τον εκπρόσωπο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας κ.‘Ησυχο αν συμφωνεί σε ντιμπέιτ των κομμάτων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το κόμμα, απάντηση του κ.  Ήσυχου σύμφωνα και με τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας είναι: Ριζική διαφωνία να μην συζητήσουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων στα πλαίσια της διακομματικής επιτροπής την διαδικασία και την ουσία ενός ζωντανού διαλόγου ανάμεσα στους προέδρους ή επικεφαλής των κομμάτων. Ριζική και κατηγορηματική διαφωνία για ντιμπέιτ ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. με αποκλεισμό των άλλων κομμάτων. Την πρόταση της Λαϊκής Ενότητας.

 

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.