Κανονικά οι διαδηλώσεις παρά την απαγόρευση – Κλειστοί σταθμοί του μετρό

Κλειστοί θα είναι οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα από τις 17:30 και στην Ακρόπολη από τις 18:30 έπειτα από…

mat 7

Κλειστοί θα είναι οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα από τις 17:30 και στην Ακρόπολη από τις 18:30 έπειτα από απόφαση της αστυνομίας  λόγω των εργασιών της «Άτυπης Συνόδου του Συμβουλίου Οικονομικών και Δημοσιονομικών Θεμάτων» στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Οι διαδηλώσεις που έχουν καλεστεί στο κέντρο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, παρά την απαγόρευση της αστυνομίας. 

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την 1 Απρίλη 2014 στην Πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 5:30 μ.μ., ημέρα που συνεδριάζουν στην Αθήνα οι υπουργοί οικονομικών (ΕΚΟΦΙΝ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλούν η Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. 

Το ΠΑΜΕ επέστρεψε ως απαράδεκτη την επίδοση της απόφασης απαγόρευσης των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα που θυροκολλήθηκε στα γραφεία του, κατήγγειλε την απόφαση της κυβέρνησης και επιμένει στην προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα της Τρίτης συγκέντρωση στην Ομόνοια.

“Στα γραφεία του ΠΑΜΕ θυροκολλήθηκε απόφαση απαγόρευσης των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις εργατικές, λαϊκές εκδηλώσεις στο Σύνταγμα και στους γύρω δρόμους και επιστρέφει την επίδοση της απόφασης ως απαράδεχτη.

Η μετατροπή πλατείων και δρόμων σε σιδερόφραχτα κάστρα και «υγειονομικές ζώνες» δεν πρόκειται να γλυτώσουν την κυβέρνηση και τους επιτελείς της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε., από την οργή του λαού της χώρας μας και των άλλων λαών της Ευρώπης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους ν’ απαντήσουν στον εντεινόμενο κυβερνητικό αυταρχισμό και στην απόπειρα τρομοκράτησης με μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ αύριο Τρίτη στην Ομόνοια στις 7 το απόγευμα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…