Κ.Κ.Ε: "Η Ε.Ε είναι μια συμμαχία λύκων που δεν εξανθρωπίζεται"

Επίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, μετά την εκλογή Γιούνκερ στην προεδρία της Κομισιόν.…

kke perissos2 6

Επίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, μετά την εκλογή Γιούνκερ στην προεδρία της Κομισιόν. Οι ανταγωνισμοί των κυβερνήσεων Γαλλίας – Ιταλίας με τη Γερμανία για τη δημοσιονομική πολιτική, καθώς και της Μεγάλης Βρετανίας με τις χώρες της Ευρωζώνης για τον πρόεδρο της Κομισιόν, δεν υπηρετούν τα προβλήματα και τις αγωνίες των λαών της Ευρώπης, αλλά τις επιδιώξεις των μονοπωλίων κάθε χώρας στην κούρσα της κερδοφορίας, επισημαίνει ο Περισσός.

«Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η ΕΕ είναι μια συμμαχία λύκων που δεν εξανθρωπίζεται, αφού την ίδια στιγμή και παρά τις επιμέρους διαφορές, οι κυβερνήσεις των χωρών εφαρμόζουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική», συμπληρώνει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Χαρακτηρίζει παράλληλα μοναδική φιλολαϊκή επιλογή «τη ρήξη και αποδέσμευση από την Ε.Ε.», με τους λαούς «κυρίαρχους στην οικονομία και την εξουσία».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη