Newsroom

Newsroom

Κινέζος μεγιστάνας τάισε… φιλέ μινιόν τους άστεγους της Νέας Υόρκης!

Ένα δωρεάν «γκουρμέ» γεύμα, με φιλέτα τόνου και φιλέ μινιόν, παρέθεσε σε εκατοντάδες άστεγους Νεοϋορκέζους σε γνωστό εστιατόριο στο Σέντραλ…

chen guangbiao

Ένα δωρεάν «γκουρμέ» γεύμα, με φιλέτα τόνου και φιλέ μινιόν, παρέθεσε σε εκατοντάδες άστεγους Νεοϋορκέζους σε γνωστό εστιατόριο στο Σέντραλ Παρκ ο Κινέζος μεγιστάνας Τσεν Γκουανγκμπιάο, ο οποίος έγινε γνωστός πριν από μερικούς μήνες, όταν επιχείρησε να αγοράσει τους New York Times.

Ο Τσεν Γκουανγκμπιάο, που έκανε την περιουσία του ασχολούμενος με επιχειρήσεις ανακύκλωσης, έστειλε διαφημιστικό υλικό σε εφημερίδες την περασμένη εβδομάδα καλώντας τους «φτωχούς και άπορους Αμερικανούς» σε μεσημεριανό γεύμα στο Σέντραλ Παρκ. Αρκετές εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν για το μεσημεριανό γεύμα, και ο Τσεν τους διασκέδασε με το τραγούδι «We Are the World», τον ύμνο της φιλανθρωπίας του 1985.

Στην εκδήλωση ο Κινέζος επιχειρηματίας παρουσιάστηκε με ένα πιστοποιητικό το οποίο βεβαιώνει ότι είναι ο «μεγαλύτερος φιλάνθρωπος στον κόσμο».

Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές ότι θα προσφέρει 300 δολάρια σε κάθε ένα από τους φιλοξενούμενούς του.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…