Newsroom

Newsroom

Κίνδυνος από τα ρομπότ του σεξ: Θα μπορούσαν να σκοτώσουν τους ιδιοκτήτες τους;

Ένας ειδικός στις κούκλες του σεξ προειδοποιεί ότι ένα μικρό λάθος στον προγραμματισμό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα πολύ κακό σενάριο «συνεύρεσης» ανθρώπου και μηχανής

AP 100109132314

Σε ενδιαφέρον…σπορ ψυχαγωγίας και ικανοποίησης εξελίσσεται για κάποιους η χρήση της κούκλας του σεξ. Ειδικά τώρα που επιφορτίζονται με τεχνητή νοημοσύνη. Ποιοι είναι όμως οι κίνδυνοι;

Παίζετε με κούκλες του σεξ; Μάλλον πρέπει να προσέχετε καθώς ο εμπειρογνώμονας Sexbot με το ψευδώνυμο Brick Dollbanger απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση.

Ο συγκεκριμένος ειδικός έχει επιφορτιστεί με τη δοκιμή προϊόντων για κατασκευαστές όπως η Realbotix και η Abyss,

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη βρετανική Daily Star τα σφάλματα κωδικοποίησης που ενδεχομένως παρουσιάζονται στη νέα γενιά προϊόντων αυτής της κούκλας θα μπορούσαν να τις οδηγήσουν να συμπεριφέρονται βίαια.

Επιπλέον μοιράστηκε τον φόβο του ότι τέτοια ρομπότ θα μπορούσαν να στραφούν εναντίον των χρηστών τους σε τέτοιες περιπτώσεις, προσθέτοντας ότι ίσως να μην είναι τόσο εύκολο για τον άνθρωπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

«Με τρομάζει, είναι μηχανή και πάντα θα είναι. Αν έχετε παρακολουθήσει τις σχετικές ταινίες, όπως την Ex-Machina, πιστεύω ειλικρινά ότι αυτά τα ρομπότ θα φαίνονται πολύ παρόμοια με εκείνη την ταινία. Δεν θα είναι κάτι που μπορείτε να χτυπήσετε με ένα σωλήνα και αυτό πρόκειται να υποχωρήσει», είπε.

Ο εμπειρογνώμονας κούκλας σεξ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ένα απλό λάθος, όπως μια γραμμή λάθους κώδικα προγραμματισμού, μπορεί να έχει υψηλό τίμημα, καθώς το παιχνίδι μπορεί να αποφασίσει ότι πρέπει να κάνει κάτι επικίνδυνο.

«Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βάλει το χέρι γύρω από το λαιμό σας και απλά να σας σταματήσει από την αναπνοή. Δεν θα είστε σε θέση να ξεφύγετε από αυτό. Πρόκειται για κάτι τόσο απλό, όπως μια απλή αγκαλιά. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια συστολή που θα είχε ως αποτέλεσμα να συμπιέσει το στήθος σας και να σταματήσετε να αναπνέετε. Μπορεί να κρατήσει την αναπνοή σας μέχρι να σταματήσετε να αναπνέετε εντελώς, δήλωσε ο Dollbanger, περιγράφοντας ένα κακό σενάριο.

Πηγή: sputniknews.gr

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

Ασλανίδης

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

«Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον…

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…