Newsroom

Newsroom

Κίνα: Κασκεύασαν σπίτια με 3D εκτυπωτές (φωτο)

Η τεχνολογία της 3D εκτύπωσης συνεχίζει να εξελίσσεται και να εκπλήσσει με όλα όσα μπορεί να κατασκευάσει.  Αυτήν την φορά,…

3dektipotis

Η τεχνολογία της 3D εκτύπωσης συνεχίζει να εξελίσσεται και να εκπλήσσει με όλα όσα μπορεί να κατασκευάσει. 

Αυτήν την φορά, ένας τεράστιος 3D εκτυπωτής ο οποίος αναπτύχθηκε από την κινεζική εταιρεία Shanghai WinSun Decoration Design Engineering Co κατάφερε να “εκτυπώσει” μια ολόκληρη βίλα.

Όπως αναφέρει στην dailymail ο Ma Yi He, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, η χρησιμοποίηση 3D εκτυπωτών στον κατασκευαστικό κλάδο μειώνει σημαντικά την εκπομπή διοξειδιου του άνθρακα ενώ ταυτόχρονα καθιστά ευφικτή την ανακύκλωση των κατασκευαστικών αποβλήτων.

Η νέα αυτή τεχνολογία θα μπορούσε μάλιστα να αποτέλεσει βάση στα εργοτάξια του μέλλοντος, αφού είναι σαφώς πολύ λιγότερο θορυβώδης και πιο καθαρή.

Ως “μελάνι” ο 3D εκτυπωτής χρησιμοποίησε ένα μείγμα από ανακυκλωμένα κατασκευαστικά απόβλητα, τισμέντο, μέταλλο και γυαλί.

Δείτε φωτογραφίες : 

3d ektipotis1

3dektipotis

3dektipotis3

3dektipotis4

3dektipotis5

 

Φωτογραφίες: DailyMail

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…