Κηδεύτηκε ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης

Περίσσεψαν η λύπη, η θλίψη, ο πόνος, η αγάπη και οι αναμνήσεις, στο τελευταίο κατευόδιο του δημοσιογράφου Γιώργου Ανανδρανιστάκη.

anandranistakis14441264081447576343

Περίσσεψαν η λύπη, η θλίψη, ο πόνος, η αγάπη και οι αναμνήσεις, στο τελευταίο κατευόδιο του δημοσιογράφου Γιώργου Ανανδρανιστάκη.

Στο Κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων προσήλθε πλήθος κόσμου για να αποχαιρετίσουν τον συγγενή, φίλο, συνάδελφο, σύντροφο, δημοσιογράφο, Γιώργο Ανανδρανιστάκη που, στα μόλις 48 χρόνια του, έφυγε από τη ζωή, αναπάντεχα, την Κυριακή στις 6.30 το πρωί, έπειτα από ρήξη ανευρύσματος. Μεταξύ εκείνων που είπαν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συνάδελφοί του, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα, καθώς επίσης και πλήθος μελών και βουλευτών της κυβέρνησης και στελεχών του κόμματος, ενεργό και δραστήριο μέλος του οποίου υπήρξε ο Γιώργος Αναδρανιστάκης, από την εποχή του Συνασπισμού και μετέπειτα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης αφήνει πίσω του την αγαπημένη σύντροφό του Μάρσια και τον μικρό τους Στέλιο, και την αγαπημένη μητέρα του, την κυρία Παναγιώτα.

Για τον ιδιαίτερο άνθρωπο Γιώργο Ανανδρανιστάκη μίλησαν σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης στους επικήδειους που εκφώνησαν, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο διευθύνων Σύμβουλος της εφημερίδας “Η Αυγή” Δημήτρης Στούμπος (εκ μέρους των συναδέλφων του στην εφημερίδα) και ο σκιτσογράφος της Αυγής και ραδιοφωνικός παραγωγός του ρ/σ “Στο Κόκκινο” Βαγγέλης Χερουβείμ (εκ μέρους των συναδέλφων του στο ραδιόφωνο), οι οποίοι συνδέονταν μαζί του με ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συναδελφικότητας επί δεκαετίες.