Κι αν τους κάτσει, το Όσκαρ;

Στις 22 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ. Στις 24 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι απονομές. Mεγάλες πιθανότητες να κερδίσουν το χρυσό αγαλματίδιο έχουν στην ΝΔ. 

5b0c6f251dc5243a058b4578

η φετινή εκδήλωση θα παρουσιάσει ο γνωστός αφροαμερικανός κωμικός, Κέβιν Χαρτ. Ο Κέβιν ίσως να μην γνωρίζει τον κ. Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη.  Ο κ. Μητσοτάκης και ο Άδωνης, ίσως να γνωρίζουν τον Κέβιν Χαρτ. Ο Χαρτ παίζει σε ταινίες. Κωμωδίες. Ο Μητσοτάκης και ο Άδωνης ίσως να είχαν όνειρο να φτιάχνουν ταινίες. Ή τουλάχιστον σενάρια. Ένα απ’αυτά, αφορούν και το Documento.  Λάθος. Αφορούσε προσωπικά τον Kώστα Βαξεβάνη. Τον βασικό όχι αντίπαλο αλλά (όπως τον αντιμετωπίζουν οι ίδιοι) εχθρό τους.

Για μια ακόμη φορά από τις πάμπολλες, όλα αυτά τα χρόνια, ο πρόεδρος της ΝΔ και ο αντιπρόεδρος της, προσπάθησαν να χτυπήσουν τον εκδότη του Documento.

Aυτή την φορά βάλανε την κ. Ζαχαράκη να βγάλει το ”φίδι από την τρύπα” καθώς μίλησε εκ νέου για για τον Κώστα Βαξεβάνη, λέγοντας ότι  “είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη”.  Είναι εντυπωσιακό ότι πάλι προσπαθούν να απαξιώσουν εκεί στην ΝΔ την προσπάθεια του Documento, για τα αποκαλυπτικά θέματα που βγάζει και τους καίνε ανεπανόρθωτα εκεί στην Πειραιώς.

 Άλλωστε δεν θέλει και πολύ κόπο για να το πετύχει κάποιος αυτό. Οι ίδιοι από μόνοι τους καρφώνονται στα social με τα μαργαριτάρια που αναρτούν. Όπως για παράδειγμα το ότι στη ΝΔ παπαγαλίζουν το ποίημα περί ανομίας κι ανεβάζουν φωτογραφίες καταστροφής επί δική τους κυβέρνησης.

Το γεγονός ότι μόλις μέσα σε λίγες ημέρες, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ρατσιστική επίθεση του Τάκη Τσουκαλά, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήρθε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης να κάνει νέο παραλήρημα με ρατσιστικά σχόλια, κατά του Έλληνα διεθνή, με δηλώσεις του στο  Blue Sky, αποκαλώντας τον υποτιμητικά Ακενοτούμπο.  Αδίκως προσπάθησε να το μαζέψει μετά…

Το ότι οι ίδιοι-και τα φερέφωνα τους– μέσα στη ΝΔ αλληλοκαρφώνονται, και κάνουν ζημία στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φταίει ο Βαξεβάνης και το Documento που  απλά κάνουν την δουλειά τους και αναδεικνύουν  τα κακώς κείμενα στη ΝΔ;

Οχι φυσικά, αλλά επειδή στη ΝΔ δεν έχουν άλλα επιχειρηματικά όπλα στην φαρέτρα τους να αντιστρέψουν το κλίμα, προσπαθούν με κάθε τρόπο-ακόμα και με fakenews, καθώς κάνουν λόγο για δημοσιογραφικό υπόκοσμο– να ετοιμάσουν δικαστικό αγώνα, να πιέσουν  δημοσιογράφους/site/κανάλια/ραδιοφωνικούς σταθμούς,και να  επιδιώξουν τη βαρύτερη δυνατή τιμωρία του Κώστα Βαξεβάνη και του Documento. Για την ιστορία πάντως ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει. Και εν τέλει, απ’όσα πρόλαβαν κι έτρεξαν να συκοφαντήσουν είχαν ένα αποτέλεσμα: Μια τρύπα στο νερό.

Για μια ακόμη φορά, η πολλοστή, το «σενάριο» των ανθρώπων της ΝΔ  και προσωπικά, πλέον, του κ. Μητσοτάκη πέφτει στο κενό. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα τουλάχιστον:

1ον ότι πρέπει να συγκεντρωθούν και να κάνουν την αυτοκριτική τους 

2ον ότι πρέπει να αποκτήσουν μεγαλύτερη φαντασία. 

Στη δεύτερη αποκτούν περισσότερες πιθανότητες να βάλουν υποψηφιότητα για τα Όσκαρ και να γνωρίσουν τον Κέβιν Χαρτ. 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη