Κι άλλo μήνυμα… αγάπης για τον ηγέτη Μητσοτάκη: «Tο μεγαλύτερο αίσχος αυτής της πο@στρ@ς της κυβέρνησης»

Μετά τα  «γαλλικά» κατοίκου από τους Θρακομακεδόνες στον πρωθυπουργό,  που είδε το σπίτι του και το βιος του να καίγεται εξαιτίας την κυβερνητικής ανεπάρκειας και συντονισμού στην διαχείριση της πυρκαγιάς, ένα νέο μήνυμα... αγάπης στον Κυριάκο Μητσοτάκη έρχεται από την Εύβοια.

E8MVnC0XMAcyYRW

Την ώρα που η Εύβοια εκπέμπει SOS, καθώς  οι φλόγες απειλούν  να κυκλώσουν όχι μόνο τα χωριά αλλά και τις πυροσβεστικές δυνάμεις που ήταν μέσα σε αυτά και πρόλαβαν να φύγουν όταν δόθηκε εντολή να υποχωρήσουν, ο πρωθυπουργός σε μια ακόμη μίνι εμφάνιση στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων τους Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι, με  γνωστό αφήγημα ότι όλα είναι καλώς καμωμένα, στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών. 

Οι κάτοικοι όμως της Εύβοιας που βιώνουν εφιαλτικές μέρες και νύχτες, αποθεώνουν τον πρωθυπουργό εκφράζοντας την οργή τους… λούζοντας τον με «γαλλικά»… ως ένδειξη αγάπης στον Μωυσή που έχει συμβάλει τα μέγιστα για την αποτροπή του Πύρινου εφιάλτη

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια στιγμή, την ίδια τύχη δεν είχε άλλος κάτοικος που ενώ είχε την πρόθεση να εκφράσει την αγάπη του… τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ , καθώς κόπηκε στον αέρα.

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…