Newsroom

Newsroom

Κι άλλο χτύπημα Σαμαρά σε Βενιζέλο: ο Γ. Χατζημαρκάκης στη ΝΔ

Στη Συγγρού συνεχίζουν τις μεταγγραφές της τελευταίας στιγμής, με τελευταίο “απόκτημα” το “πάντσερ” Ελληνογερμανό πρώην ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη. Ο κ.…

xatzimarkakis 3

Στη Συγγρού συνεχίζουν τις μεταγγραφές της τελευταίας στιγμής, με τελευταίο “απόκτημα” το “πάντσερ” Ελληνογερμανό πρώην ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη. Ο κ. Χατζημαρκάκης που μετά την επιστροφή του από τη Γερμανία είχε φτιάξει το κόμμα των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, εμφανίζεται σε ρεπορτάζ να ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για κάθοδο στο Ηράκλειο αλλά τελικά θα φορέσει τη “γαλάζια φανέλα”. «Για να ακουστεί η φωνή της μεσαίας παραγωγικής τάξης με τον πιο ουσιαστικό τρόπο», είναι το σκεπτικό της απόφασης για συμπόρευσή του με τη Νέα Δημοκρατία.

«Οδεύοντας προς τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Χατζημαρκάκης, «οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, δηλώσαμε πως απαιτείται συναίνεση των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή με ομαλό τρόπο» καθώς όπως σημείωσε «η κοινή λογική επιβάλλει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της συνεργασίας με κεντρικό στόχο το εθνικό συμφέρον».

«Στόχος μας», τόνισε, «να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια, ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό, σύγχρονο που θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων πολιτών».