Κερδίστε προσκλήσεις: "Ξύλινο τσίρκο" – Κουκλοθέατρο από Τσεχία, Ισπανία

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Ξύλινο τσίρκο – Κουκλοθέατρο από Τσεχία, Ισπανία στο εργαστήρι Μαιρηβί. Το Κουτί της Πανδώρας προσφέρει…

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Ξύλινο τσίρκο – Κουκλοθέατρο από Τσεχία, Ισπανία στο εργαστήρι Μαιρηβί. Το Κουτί της Πανδώρας προσφέρει στους αναγνώστες του τρεις διπλές προσκλήσεις. Στείλτε email με τα στοιχεία σας στο [email protected] kai τίτλο κουκλοθέατρο και μετά από κλήρωση θα ενημερωθείτε με email.

Σε έναν κόσμο μαγικό, βγαλμένο από παιδικό όνειρο, με πολύχρωμες ριγέ τέντες, καρουζέλ, ακροβάτες, θηριοδαμαστές, εξωτικά ζώα, αλλά και πριγκίπισσες, ιππότες και γελωτοποιούς, θα μας μεταφέρει ο θίασος θεάτρου κούκλας Karromato από τη Τσεχία, γνωστός σε όλο τον κόσμο για την υψηλή ποιότητα των παραστάσεών του. Μια παράσταση χωρίς λόγο, βασισμένη τόσο στο χιούμορ και τη μουσική όσο και τη φυσική έκφραση που έχουν οι μαριονέτες. Η ξύλινη κατασκευή τους και η έμφαση στην λεπτομέρεια, προσφέρουν στον θεατή εικόνες κι εμπειρίες μιας άλλης εποχής.

Η “Karromato” είναι μια ομάδα κουκλοθέατρου με κέντρο την Πράγα. Τα μέλη της προέρχονται από τρεις διαφορετικές χώρες (Ισπανία, Ουγγαρία, Τσεχία) και τους ενώνει το κοινό ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές μαριονέτες, τις οποίες κατασκευάζουν και μελετάνε από το 1997. Έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ  της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας.

Κουκλοθέατρο από Τσεχία – Ισπανία!!!

Ομάδα Karromato
 
5, 6 & 7 Δεκεμβρίου 2014

“Ξύλινο τσίρκο”
Παράσταση θεάτρου κούκλας εμπνευσμένη απο το κλασικό θέατρο μαριονέτας του δέκατου ένατου αιώνα για μικρά και μεγάλα παιδιά!!!

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00

“Εργαστήρι Μαιρηβή”

Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή

τηλ.: 210 5222181 – 6942420062

[email protected]

www.mairivi.gr

http://www.mairivi.gr/apps/gr/gcn/news/stem/news.html

http://www.karromato.cz/

 Όλα αυτά, στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης, που πραγματοποιείται μέχρι τον Μάιο του 2015 στο «Εργαστήρι Μαιρηβή».

Με την υποστήριξη ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

Βαριά καταγγελία για την Γκουίνεθ Πάλτροου: Κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά συνταξιούχο γιατρό στο σκι

Βαριά καταγγελία για την Γκουίνεθ Πάλτροου: Κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά συνταξιούχο γιατρό στο σκι

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Γκουίνεθ Πάλτροου τραυμάτισε σοβαρά και εγκατέλειψε τον γιατρό που έκανε…