Κέιτ Μίντλετον: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τον καρκίνο που αντιμετωπίζει – Οι 9 απαντήσεις που έδωσε το παλάτι

Σύμφωνα με την Express.co.uk υπάρχουν 9 ερωτήματα που έχει απαντήσει το παλάτι σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Κειτ

Τους πάντες σόκαρε στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Παρασκευή που μας πέρασε, η Κέιτ Μίντλεντον καθώς αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο ύστερα από επέμβαση κοιλίας που έκανε τον Γενάρη που μας πέρασε.

Ήδη τα ερωτήματα που απέκτησε ο κόσμος στην Αγγλία ήταν πάρα πολλά καθώς η ανησυχία για τη Βασίλισσα της Ουαλίας είναι τεράστια. Ήδη σύμφωνα με το Express.co.uk οι βασικές απαντήσεις που έχει δώσει σε αυτά το παλάτι είναι 9 και έχουν να κάνουν με τις πρώτες απορίες όλων, σχετικά με τον τεράστιο πρόβλημα υγείας της Κέιτ.

Κέιτ Μίντλετον: Τι γνωρίζουμε για τον καρκίνο που αντιμετωπίζει

Τι είδους είναι ο καρκίνος

Οι περισσότεροι όταν έμαθαν για τον καρκίνο της Μίντλετον αναρωτήθηκαν τι είδους είναι αυτός, με το παλάτι να μην το αποκαλύπτει και να ζητάει απ’ τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της.

Πιο συγκεκριμένα εκπρόσωπος ανέφερε: «Δεν θα κοινοποιήσουμε περαιτέρω ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες. Η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στην ιατρική ιδιωτική ζωή, όπως όλοι μας».

Πότε έμαθε για αυτόν

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν ανακοινωθεί, αλλά και έχει αναφέρει η ίδια, για τον καρκίνο η Κέιτ ενημερώθηκε αφού έκανε την εγχείρηση τον περασμένο Γενάρη. Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες ενδείξεις έδειξαν ότι δεν έχει κάτι μετά το χειρουργείο, αλλά όταν βγήκαν οι απαντήσεις στις εξετάσεις της τότε το έμαθε.

Άρα, η διάγνωση ουσιαστικά συνέβη λίγες ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Ποια είναι η θεραπεία της

«Προληπτική χημειοθεραπεία», αυτή ήταν η απάντηση και της Κέιτ, αλλά και του Παλατιού, στις ερωτήσεις σχετικά με τη θεραπεία που ακολουθεί η βασίλισσα. Με παραπάνω αναφορές να μην υπάρχουν.

Κέιτ Μίντλεντον 1

Τι είναι αυτή η «προληπτική χημειοθεραπεία»;

Η συγκεκριμένη θεραπεία ονομάζεται και επικουρική χημειοθεραπεία. Είναι ουσιαστικά μια μορφή φαρμάκου που μπαίνει στον οργανισμό για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα που έχουν απομείνει μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα αυτή η θεραπεία μειώνει τις πιθανότητα επανεμφάνισης του καρκίνου στο μέλλον.

Γιατί άργησε η ανακοίνωση

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία αρχικά η οικογένεια ήθελε να διαχειριστεί πρώτα την κατάσταση και μετέπειτα να το ανακοινώσει αφού κλείσουν τα σχολεία για το Πάσχα. Αυτό έγινε γιατί μετά τη δημοσιοποίησή του νέου θέλανε να περάσουν όλοι μαζί χρόνο ως οικογένεια, μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Πότε θα επιστρέψει στη δημόσια ζωή 

Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει, με την ίδια να λέει ότι θα το κάνει όταν μπορέσει.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η δουλειά μου πάντα μου έφερνε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν είμαι σε θέση, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάκαμψή μου».

Σε ποιο νοσοκομείο θα κάνει τη θεραπεία της

Μια απορία που υπήρξε είναι για το αν η Κέιτ κάνει τη θεραπεία της στο NHS ή σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εδώ το παλάτι δεν έχει δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, με τα αγγλικά ταμπλόι να τονίζουν ότι η επέμβαση στην κοιλιά έγινε σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου.

Βέβαια, αναφέρεται επίσης ότι η ιατρική της ομάδα θα εξετάσει πολλούς παράγοντες σχετικά με το πώς θα ακολουθήσει τη θεραπεία της η βασίλισσά, με έναν απ’ αυτούς να είναι και η ιδιωτική της ζωή και κατά πόσο θα ταραχτεί.

Πότε θα επιστρέψει ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ στα καθήκοντα του

Σύμφωνα με όσα γράφονται ο Ουίλιαμ θα υπηρετεί τα καθήκοντά του σαν διάδοχος, ενώ παράλληλα θα είναι δίπλα στη γυναίκα του στις δύσκολες αυτές στιγμές. Ενώ, αυτή τη στιγμή όλοι μαζί βρίσκονται εκτός για τις διακοπές του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος ανέφερε: «Ο πρίγκιπας θα συνεχίσει να ισορροπεί την υποστήριξη της συζύγου και της οικογένειάς του και τη διατήρηση των επίσημων καθηκόντων του, όπως έκανε από την αρχή του έτους».

Θα κάνει ενημέρωση το Παλάτι;

Α απάντηση από τον εκπρόσωπο και εδώ ήταν απλή και συγκεκριμένη, καθώς είπε ότι το παλάτι θα κάνει ενημέρωση όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και η Κέιτ γυρίσει στα καθήκοντα της.

Πιο συγκεκριμένα αυτός είπε: ««Η Βασιλική Υψηλότητά τους κατανοεί το ενδιαφέρον που θα δημιουργήσει αυτή η ενημέρωση και είναι ευγνώμονες για τη δημόσια υποστήριξη που έλαβαν όλη αυτή την περίοδο. Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παράσχει πληροφορίες όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, και η πριγκίπισσα θα μπορέσει να ξαναρχίσει τη δουλειά και τα καθήκοντά της. Εν τω μεταξύ, θα ζητούσαμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας».

Κέιτ Μίντλετον – Η θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσει

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος στη Μύκονο: Έθαψαν στο χώμα εκκλησάκι μέσα σε βίλα που ανήκε στον Ρέμο (εικόνες + video)

Καταγγελία-βόμβα από Κωνσταντοπούλου: Εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη ο οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη (Video)

Μανώλης ο Παλαιοχριστιανός: Αποκάλυψε ότι κατεβαίνει στην πολιτική – «Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί» (video)

Βασίλης Σίμος: O πρόεδρος της ιχθυαγοράς από το Survivor στην πολιτική – Σε ποιο κόμμα αναλαμβάνει εκπρόσωπος (video)

23 λόγους για τους οποίους θα κινηθεί δικαστικά για τον θάνατο του πατέρα του ο Γ. Καλλιάνος

kallianos

23 λόγους για τους οποίους θα κινηθεί δικαστικά για τον θάνατο του πατέρα του ο Γ. Καλλιάνος

Απευθυνόμενος στη διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν», το Διοικητικό Συμβούλιο της Επαγγελματικής Ένωσης Αγγειοχειρουργών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), στην…

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

eikona2

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

Η έναρξη των μαθημάτων του επόμενου κύκλου είναι 17 Μαΐου 2024.

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

ναουσα

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

Ο διευθυντής του Γυμνασίου κατήγγειλε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του στάβλου

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

ρεντη document

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Τέσσερις φορές άλλαξε η κυβέρνηση της ΝΔ το νομοθετικό πλαίσιο για την οπαδική βία αλλά…