Newsroom

Newsroom

Κατσίκης: "Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει, μονόδρομος η προσφυγή στις κάλπες"

Ο γνωστός για τις προκλητικές δηλώσεις τους για τους ομοφυλόφιλους βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης έθεσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North ζήτημα εκλογών και Grexit.

589afff81dc524c9108b477a

Ο κ. Κατσίκης εκτίμησε ότι «εάν η αξιολόγηση δεν κλείσει και ο χρόνος της διαπραγμάτευσης επιμηκύνεται τα περιθώρια για τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων θα εξαντληθούν». «Συνεπώς αν δεν βρούμε λύση νομίζω ότι είναι μονόδρομος η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία» πρόσθεσε, εκφράζοντας την ελπίδα του να πρυτανεύσει η σύνεση και η λογική.

Ερωτηθείς τι θα συμβεί αν η χώρα πάει σε πρόωρες εκλογές, ο βουλευτής απάντησε: «το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτές οι εκλογές θα φέρουν πολιτική αστάθεια. Επειδή αυτοδυναμία δεν θα υπάρχει, είναι ορατός ο κίνδυνος και άλλων εκλογικών αναμετρήσεων πράγμα που θα είναι καταστροφικό για τη χώρα εν μέσω και της κρίσης που θα εντείνεται λόγω και της εκκρεμότητας που θα έχουμε με τους δανειστές για την εξέλιξη του προγράμματος».

«Σε μια τέτοια περίπτωση, η οποία επαναλαμβάνω απεύχομαι να επέλθει διότι θα αποτελέσει κίνδυνο» συνέχισε ο κ. Κατσίκης, «εκείνο το οποίο μας μένει πλέον είναι να διαχειριστούμε την κατάσταση μόνοι μας με ό,τι έχουμε, με ό,τι μας έχει μείνει. Να δούμε πως θα διαχειριστούμε μόνοι μας την οικονομική μας κατάσταση».

«Να δούμε τι μας έχει μείνει, τι πρέπει να κάνουμε, εάν το Grexit είναι μονόδρομος, έναν μπορούμε με δεδομένη την οικονομική κατάσταση και τα αποθέματά μας να διαχειριστούμε τα της οικονομίας μας, αποκόπτοντας κάθε δεσμό με τους δανειστές με έξοδο από την ευρωζώνη, παραμένοντας βέβαια ένα χρέος προς αυτούς σε εκκρεμότητα», διευκρίνισε.

Τη δήλωση του Κώστα Κατσίκη σχολίασε άμεσα το γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση: «Είναι φανερό ότι και βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας συνειδητοποιούν ότι με την κυβερνητική ανευθυνότητα, την αναξιοπιστία και τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές, η χώρα συνεχίζει έναν επικίνδυνο κατήφορο. Ομολογούν, πλέον, ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την κατάσταση που η ίδια έχει δημιουργήσει και βλέπουν τις εκλογές ως διέξοδο. Ας τους ακούσει ο κ. Τσίπρας».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη