Κατσαρίνη: Συγκλονίζει μιλώντας για την κακοποίηση από πρώην - «Πήγε να με πνίξει» (Video)

«Στη σχέση μου βίωσα και λεκτική και σωματική βία. Πήγε να με πνίξει, δεν παρέμεινα μαζί του, έφυγα», είπε αρχικά η Χρύσα Κατσαρίνη.

NewsRoom 11/10/2021 | 13:50

Η γνωστή stand up comedian μίλησε στο Πρωινό, στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, για τη σωματική και λεκτική κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

Η Χρύσα Κατσαρίνη, γνωστή κωμικός και πρώην συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show «ανοίχτηκε» στην πρωινή εκπομπή για αυτά που βίωσε από τον πρώην σύντροφό της αλλά και πώς τα αντιμετώπισε. Αφορμή, στάθηκε μια παλαιότερη ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook για τις γυναικοκτονίες, όπου όπως είχε αναφέρει, είχε βρεθεί κυριολεκτικά μια ανάσα από το να μπει στην μαύρη λίστα με τα θύματα γυναικοκτονιών στην Ελλάδα. 

«Στη σχέση μου βίωσα και λεκτική και σωματική βία. Πήγε να με πνίξει, δεν παρέμεινα μαζί του, έφυγα», είπε αρχικά η Χρύσα Κατσαρίνη.

«Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό, δεν έρχονται να σου πουν ότι «στο τέλος της σχέσης μας παίζει να σε στραγγαλίσω». Ξεκινάνε λατρεύοντας, είναι πιο δοτικοί άνθρωποι, σου λένε ότι σε αγαπάνε πάρα πολύ νωρίς… Όταν δεν ικανοποιούνται, αρχίζουν να σε μειώνουν και μόλις δουν ότι δεν καταφέρνουν να μειώσουν, απειλούν. Αν δουν ότι δεν καταφέρνουν να απειλήσουν, παρακαλάνε, και αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό, σε λατρεύουν. Και παίζουν εναλλάξ με αυτά τα χαρτιά», πρόσθεσε.

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δεν πάει το μυαλό σου ότι θα φτάσει ποτέ μακριά. Θεωρείς ότι είναι στιγμιαίο, πάνω στο θυμό του. Αισθάνεσαι ότι είσαι ο θύτης γιατί στο λέει ξεκάθαρα, ότι «εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν το έχω ξανακάνει αυτό, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει». Οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι ο λόγος που έφτασαν εκεί τα πράγματα», υποστήριξε επίσης η Χρύσα Κατσαρίνη.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Χρύσα μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε λέγοντας: «Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός, χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου».

Δείτε το βίντεο

Η δημοσίευση στο Instagram: Τι είχε αποκαλύψει μετά την γυναικοκτονία στην Φολέγανδρο

«Όποιος δεν έχει βιώσει μια τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να αντιληφθεί την δυσκολία της φυγής. Κάποιες τα καταφέραμε. Οι τυχερές. Οι άλλες, είναι γραμμένες με κόκκινα γράμματα σε πανό. Μεγαλώνουν αυτή την απαίσια λίστα των γυναικών που δολοφονήθηκαν από τους άντρες που αγάπησαν», σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Κατσαρίνη. 

«Επειδή έχω βρεθεί κυριολεκτικά, μια ανάσα μακριά από το να είμαι ένα ακόμα όνομα στην λίστα των γυναικοκτονιών, νιώθω πως πρέπει να μοιραστώ 2 - 3 σκέψεις μου. Όταν βρίσκεσαι σε σχέση με έναν επικίνδυνο άνθρωπο, έχεις την τάση να αγνοείς την εσωτερική σου φωνή που σε προειδοποιεί. Γιατί πάντα βλέπουμε τα σημάδια. Επιλέγουμε όμως να τα αγνοήσουμε.

«Γαρυφαλλιά, λυπάμαι πολύ που μάθαμε και το δικό σου όνομα.»