Newsroom

Newsroom

Κατρίνης: Αποδεικνύεται ότι και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρακολουθείτο από την ΕΥΠ

«Μείζονα και αμείλικτα για την κυβέρνηση ερωτήματα»

268296801 1436053186796372 5968930386873304796 n

«Βάσει των μέχρι τώρα στοιχείων της έρευνας της ΑΔΑΕ αποδεικνύεται ότι και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παρακολουθείτο από την ΕΥΠ και θα πρέπει η υπόθεση, να διερευνηθεί εις βάθος», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Documento σχετικά με την παρακολούθηση του Κ. Φλώρου.

Μάλιστα συνέδεσε άμεσα τη γνωμάτευση Ντογιάκου με την επιχείρηση αποσιώπησης του σκανδάλου των παρακολουθήσεων ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν είναι καθόλου συμπτωματικό, ωστόσο, ότι λίγο πριν την ολοκλήρωση και δημοσίευση της έρευνας της ΑΔΑΕ, σε σχέση με τα πρόσωπα που παρακολουθούνται, προέκυψε η γνωμάτευση του κ. Ντογιάκου, η οποία προσπαθεί να αποτρέψει την ανεξάρτητη αρχή από το να επιτελέσει τον συνταγματικό της ρόλο. Κινούμαστε σε επικίνδυνες ατραπούς για την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και ένα σύγχρονο κράτος δικαίου, όπως θα έπρεπε να είναι η Ελλάδα το 2023».

«Οι εξελίξεις εγείρουν μείζονα και αμείλικτα για την κυβέρνηση ερωτήματα, παρά την οργανωμένη και επίμονη προσπάθεια της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, προσωπικά, να συγκαλύψει και να συσκοτίσει αυτή την υπόθεση. Αναπόφευκτα και όσο θα περνάει ο καιρός, θα πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για το ποιοι ενορχήστρωσαν και υλοποίησαν την παρακολούθηση των πολιτικών τους αντιπάλων, καθώς και άλλων προσώπων του δημοσίου βίου», τόνισε ο κ. Κατρίνης.

Σχετικά με την παρουσία στελεχών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη κηδεία του Κωνσταντίνου Γκλύξμπουργκ, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε:

«Πρωτίστως, θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, γιατί υπέρτερη όλων είναι η ανθρώπινη διάσταση.

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, κεντρικά στελέχη της ΝΔ «ψαρεύουν σε θολά νερά».

Είναι σαφές ότι υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που είτε θα δώσουν το παρών στην κηδεία ή έχουν κάνει δημόσιες τοποθετήσεις, αποκαλώντας «βασιλέα» τον εκλιπόντα,  αγωνιούν να δείξουν σε μια μερίδα συντηρητικών ψηφοφόρων ότι διατηρούν πολιτικές σχέσεις με το θεσμό της μοναρχίας, προσβλέποντας σε ψήφους που τρέφουν φιλοβασιλικά αισθήματα.

Αυτό είναι λυπηρό για μια παράταξη που έπαιξε ρόλο στην εκδίωξη της μοναρχίας από τη χώρα.

Το πολιτειακό ζήτημα έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα από το 1974. Το γεγονός ότι σήμερα δεν έχουμε μοναρχία στην Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας και απόφαση από το σύνολο, σχεδόν, του πολιτικού συστήματος»

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…