Κάτοικοι απέναντι στα ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Συνεργεία της Αττικό Μετρό μπήκαν στον περιφραγμένο χώρο που έχει επιλεγεί για τη δημιουργία του σταθμό του Μετρό και προχωρούν στην κοπή 72 δέντρων στην πλατεία Εξαρχείων

Τεταμένο είναι το κλίμα στην πλατεία Εξαρχείων, όπου ξεκίνησε η κοπή δέντρων για τις εργασίες κατασκευής του μετρό.

Από το πρωί συνεργεία βρίσκονται στην πλατεία των Εξαρχείων, προκειμένου να κόψουν τα δέντρα, για τις ανάγκες των εργασιών για το μετρό. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν πολίτες, που διαμαρτύρονται για τις εργασίες,  καθώς συνεργεία της Αττικό Μέτρο μπήκαν στον περιφραγμένο χώρο που έχει επιλεγεί για τη δημιουργία του σταθμού του Μετρό και προχωρούν στην κοπή των 72 δένδρων, του μοναδικού πνεύμονα της περιοχής, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από Δράση, ΟΠΚΕ και ΜΑΤ οι οποίες έχουν παραταχθεί μπροστά από τις λαμαρίνες και τις φρουρούν τις λαμαρίνες και το συνεργείο που προχωρούν την κοπή των δένδρων. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές δυνάμες προχώρησαν σε ρήψη χημικών  στους διαμαρτυρόμενους κατοίκους των Εξαρχείων ενώ από πίσω τα συνεργεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κόβουν ανενόχλητα δέντρα δεκαετιών χωρίς καν να έχουν άδεια.

exarxeia5

exarxeia6

exarxeia7

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…