Newsroom

Newsroom

Καθοριστικής σημασίας η επίσκεψη Γιουνκερ

Την αποφασιστικότητα του για την υλοποίηση των μέτρων ύψους 11,6 δις ευρώ θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός στον επικεφαλής του Eurogroup…

Την αποφασιστικότητα του για την υλοποίηση των μέτρων ύψους 11,6 δις ευρώ θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός στον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, με τον οποίο θα συναντηθεί σήμερα στην Αθήνα. Παράλληλα όμως αναμένεται να επισημάνει το μέγεθος της ύφεσης και να αναφερθεί στην ανάγκη επιμήκυνσης του ελληνικού προγράμματος.

Ο κ. Σαμαρά αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη στάση του κ. Γιουνκέρ, καθώς εκτιμά ότι θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τις συνομιλίες του με τη Γερμανίδα καγκελάριο και το Γάλλο πρόεδρο.

Εντωμεταξύ σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα νέα μέτρα επισημαίνει ότι “το αδηφάγο τέρας του μνημονίου συνεχώς ζητάει περισσότερα, τα 11,5 δις μέτρων γίνονται 13,5 δις, μετά θα γίνουν 15,5 δις, ώσπου να μην μείνει τίποτα στη χώρα για να δοθεί στους δανειστές”.

Μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ Γιούνκερ θα γίνουν επίσημες δηλώσεις ενώ αμέσως μετά ο επικεφαλής του Eurogroup θα επισκεφθεί το Μουσείο της Ακρόπολής .


Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…