Newsroom

Newsroom

Καθηγητής γυμνασίου βιντεοσκοπούσε κρυφά τους μαθητές του

Όπως αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 42χρονος καθηγητής γυμνασίου, που είχε συλληφθεί το Γενάρη του 2010 για παιδική πορνογραφία, είχε…

Όπως αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 42χρονος καθηγητής γυμνασίου, που είχε συλληφθεί το Γενάρη του 2010 για παιδική πορνογραφία, είχε τοποθετήσει σε αίθουσα διδασκαλίας κρυφή κάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσε μαθητές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι βιντεοσκοπήσεις ανέρχονται στις ογδόντα και είχαν γίνει μέσω υπολογιστή, ενώ κάμερα φέρεται να είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας διδασκαλίας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος των μαθητών, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους έφηβους.

Ο 42χρονος δίδασκε σε γυμνάσιο της Πιερίας και είχε συλληφθεί ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πέντε σκληροί δίσκοι, 42 cd και dvd και 3000 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, το υπουργείο Παιδείας είχε δώσει εντολή να διενεργηθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης αλλά και της έρευνας υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…