Newsroom

Newsroom

Κάθε δρόμος ένα μεγάλο ευχαριστώ (βίντεο)

Μια κίνηση γεμάτη ουσία και συμβολισμό έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους ήρωες της πανδημίας. 

BB Mask

2020. Η χρόνια που θα χαραχτεί για πάντα στις σελίδες της ιστορίας, ως το έτος που η πανδημία της COVID-19 άλλαξε τον κόσμο όπως τον γνωρίζαμε. Εκατομμύρια άνθρωποι νόσησαν και έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στις αρχές Ιανουαρίου 2021, η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 1.869.674 ανθρώπους παγκοσμίως από τότε που το γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Κίνα ενημέρωσε για την εμφάνιση της ασθένειας στα τέλη Δεκεμβρίου 2019, σύμφωνα με τον απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, που βασίζεται σε επίσημες πηγές.

Ο κορονοϊός άλλαξε τις ζωές των ανθρώπων, μάθαμε και συμφιλιωθήκαμε με τη νέα συνθήκη του να ζεις σε καθεστώς επιτήρησης και lockdown, ενώ οι κοινωνικές σχέσεις άλλαξαν πλήρως. 

Οι πόλεις ερήμωσαν και η χρήση μάσκας έγινε μια καθημερινή και αναγκαία συνήθεια για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού.

Την ίδια ώρα που εμείς οφείλουμε να τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα, κάποιοι άλλοι είναι οι ήρωες που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στη μάχη με την Covid – 19 και μέσα από μια υπεράνθρωπη προσπάθεια, έσωσαν ζωές και συνεχίζουν να φροντίζουν με αυταπάρνηση τους συνανθρώπους τους. 

Οι ήρωες υγειονομικοί, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι άνθρωποι στους οποίους οφείλουμε καθημερινά ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μέσα από το λειτούργημά τους στέκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον ιό.

Τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως είναι πια αντιληπτό ότι η κατάσταση θα ήταν τελείως διαφορετική αν σε αυτή την πανδημία που τόσο επηρεάζει τη ζωή μας, δεν είχαμε ως συμπαραστάτες, το υγειονομικό προσωπικό.

Η Covid – 19 έκανε πλέον σαφές ότι η ανάγκη έμπρακτης στήριξης των συστημάτων Υγείας παγκοσμίως είναι πλέον αδιαμφισβήτητη. 

Την ίδια ώρα, όμως γίνεται ξεκάθαρο ότι όλοι μας θέλουμε να στείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους αυτούς τους ήρωες που δε γνωρίζουμε τα ονόματά τους αλλά αναγνωρίζουμε, τι κάνουν για εμάς.

Μια τέτοια κίνηση, έγινε πραγματικότητα τις προηγούμενες ημέρες και μέσα από μια συγκινητική καμπάνια επικοινωνίας, οι εργαζόμενοι στην Υγεία έχουν πλέον το δικό του μήνυμα. 

O Όμιλος Πολίτη, γνωστός για την κοινωνική του δράση και με συναίσθηση της προσφοράς του υγειονομικού προσωπικού, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς που ρισκάρουν την υγεία τους για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, όσο πιο σύντομα γίνεται. 

Με στόχο να δώσει κουράγιο στους σε αυτούς τους ανθρώπους την ώρα που ξεκινούν τη βάρδια τους και να τους γεμίσει ευγνωμοσύνη την ώρα που σχολάνε, ο Όμιλος προχώρησε σε μια εμβληματική ενέργεια. 

Μέσα από μία καμπάνια επικοινωνίας που περιλαμβάνει προβολή σε περισσότερες από 4.000 επιφάνειες σε όλη την Ελλάδα, σε κινούμενα μέσα και σε στάσεις λεωφορείων σε κεντρικούς οδικούς άξονες, καθώς και έξω από τα νοσοκομεία αναφοράς, ο Όμιλος δηλώνει έμπρακτα τον σεβασμό του σε αυτούς που μας δίνουν δύναμη και που η πράξη αυτοθυσίας τους θα μας συνοδεύει για πάντα.

Όπως μάλιστα, επισημαίνει στο συγκινητικό μήνυμά του ο Όμιλος Πολίτη, «μπορεί να μην ξέρουμε το όνομά τους, αλλά αν η δύναμη, η αυταπάρνηση, η αξιοπρέπεια, η γενναιοδωρία, είχαν πρόσωπο θα ήταν το δικό τους.»

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Πολίτη

Ο Όμιλος Πολίτη με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Λευκωσία και δυναμικό 320 ανθρώπων,  δραστηριοποιείται στον τομέα των Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων – μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στη διαχείριση απορριμμάτων, την ηλεκτροκίνηση, την πυρασφάλεια κ.α., του Real Estate – και των Media, μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102.2, Μουσικός 98.6 και Music 89.2, αλλά και της Politis Out of Home που αποτελεί και το βασικό Μέσο που χρησιμοποίησε για την υλοποίηση της καμπάνιας. 

Η Politis Out Of Home κατέχει σήμερα ηγετική θέση στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης, με περισσότερες από 9.200 θέσεις προβολής, διαχειριζόμενη τις στάσεις λεωφορείων στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Όπου δραστηριοποιείται, ενισχύει οικονομικά την τοπική κοινωνία, τόσο αναλαμβάνοντας πλήρως τον εξοπλισμό και τη συντήρηση των στάσεων, όσο και μέσω δωρεών (π.χ. ανάπλαση χώρων πρασίνου), αναβαθμίζει την αισθητική των περιοχών, προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

#POLITISGROUP #POLITISOUTOFHOME #ΟΜΙΛΟΣΠΟΛΙΤΗ #ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΕΣΤΑΣΕΙΣ #BUSSTOPADS

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη